Penis mic și inestetic

09-02-2019
Gheorghepapagheorghe
Nu este medic/terapeut
Gheorghepapagheorghe
Bună...
Îmi e destul de greu să descriu problema asta
Am 15 ani și aproape 90 de kilograme.. Cam asta ar fi problema numărul 1...dar apoi mă simt complexat de ceva. Poate vi se pare amuzant, dar pentru mine chiar nu este.
Mă simt prost pentru că la 15 ani am un penis de 5 cm în stare flască și 10 când este erect. Pe lângă asta arată foarte inestetic în sensul în care am o aluniță de vreo 3 mm pe el și din cauza unei operații de fimoză pe care am avut-o la 9 ani am rămas cu niște piele moartă în zona vârfului.
Ce pot să fac? Penisul va mai crește? Dar cu pielea aia foarte inestetică?
1 comentarii
0
12-02-2019, ora 13:03
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Greutatea in exces se traduce in doua feluri:
- un dezechilibru hormonal care impiedica dezvoltarea normala a corpului. Grasimea in exces la barbati secreta estrogen, fapt arhidemonstrat, ceea ce duce la un dezechilibru hormonal cu consecinte asupra dezvoltarii generale, inclusiv a penisului
- grasimea in exces ”ingroapa” penisul fapt ce il face sa para mai mic decat este in realitate

Abia pe locul 3 se afla partea estetica ce poate fi rezolvata chirurgical foarte usor.

Cam asta este ordinea de abordare a situatiei, obligatorie!

- vizita la endocrinolog pentru analize specifice si pentru a se identifica daca exista un dezechilibru hormonal si daca este necesar tratament corespunzator
- dieta corespunzatoare stabilita cu un nutritionist (lucru esential, caci esti intr-un proces de crestere si lipsirea de nutrientii necesari poate dauna in alta parte. Nutritionistul va avea nevoie de evaluarea medicului endocrinolog!
- miscare/sport organizat, responsabil, fara abuz, in corelatie cu recomandarile anterioare (medic, nutritionist)

- discutia cu un urolog despre problema estetica. As lasa acest punct pe ultimul loc, caci nu este importanta in acest moment
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: