iubitul meu nu are orgasm
va rog frumos ajutati-ma!! m-am interesat pe mai multe site-uri, am citit din diferite carti, dar totusi nu am gasit un raspuns( o solutie) iubitul meu nu reuseste sa aibe orgasm. Suntem de mult timp impreuna si am incercat diferite pozitii dar totusi fara rezultat, am avut o discutie deschisa cu el si mi-a spus ca in timpul actului sexual se simte foarte bine dar nu poate sa aiba orgasm. Va rog sa imi dati un sfat cu privire la acest subiect.
5 comentarii
Sa mearga...de fapt sa mergeti impreuna la un sexolog. Asta e calea de urmat pentru rezolvarea problemei
eu consider ca solutia esre in primul rind increderea in partener, poate el mai mult doreste sa te sadiafaca pe tine si cam uita de el...Sau poate incerci sa-i dansezi putin, mai multa pasiune.!
sunt de acord q via ! un steraptese ceva :>
si eu am aceeasi problema cu prietenul meu...am observat-o de la inceputul relatiei.am crezut ca e rezultatul masturbarii prelungite(nu a avut 1.5 ani nici o prietena).si am ales sa astept...sa vad ce se intampla...dar nu vad nici un rezultat...uneori are probleme si cu erectia.la sex oral nici macar nu are erectie.nu stiu ec sa mai fac...cred ca e pe fond psihic...dar un medic e cel mai in masura sa ne spuna ce si cum...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Orgasmul.
- 6cum pot sa o satisfac la maxim pe iubita mea?
- 21Nu pot avea orgasm
- 10vreo sansa????
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 15Am nevoie de un sfat
- 3Facem foarte des dragoste insa nici unul nu am ajuns la orgasm
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 6cum ajung la orgasmul vaginal.. sa se simta bine?
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 27am nevoie de indrumare, nu ajung la orgasm. va rog
- 3cand iti dai seamna ca ai orgasm?
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 0Orgasm... 'o problema'
- 7Cum sa-mi sarisfac iubita?
- 6Despre orgasm: cum este, cand stiu ca apare?
- 3in timpul actului sex... femeia poate lesina?
- 11problema la mine sau ce se intampla?
- 8orgasm fara placere
Mai multe informații despre: Anorgasmia masculina Orgasmul lipsa orgasmului la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: