vomit dimineata

Daca ma trezesc foarte devreme, dimineata vomit, mai intai un acid gastric apoi un lichid galben asta se intampla de cativa ani. Mai am probleme si cand mananc ceva gras. La fel se intampla si la emotii puternice.
1 comentarii

Se intampla de cativa ani si totusi nu te-ai dus la un doctor sa vezi ce ar putea fi??? Poate ca ar trebui sa te mai gandesti..
Dupa descrierea ta pare a fi o afectiune a vezicii biliare, dar dat fiind faptul ca nu ai facut alte precizari ca varsta, istoric al bolilor suferite pana acum (boli de stomac?? boli de ficat??), cat de des ti se intampla, etc este greu de pus"un diagnostic" cu certitudine. Din acest motiv te sfatuiesc sa mergi la un gastroenterolog sau un medic internist si sa-ti faci deasemenea o ecografie abdominala.
Multa sanatate!! Poate revii cu vestea ca ai fost la doctor si cu daignosticul stabilit..
Dupa descrierea ta pare a fi o afectiune a vezicii biliare, dar dat fiind faptul ca nu ai facut alte precizari ca varsta, istoric al bolilor suferite pana acum (boli de stomac?? boli de ficat??), cat de des ti se intampla, etc este greu de pus"un diagnostic" cu certitudine. Din acest motiv te sfatuiesc sa mergi la un gastroenterolog sau un medic internist si sa-ti faci deasemenea o ecografie abdominala.
Multa sanatate!! Poate revii cu vestea ca ai fost la doctor si cu daignosticul stabilit..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 5Scad in inaltime. De ce?
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 2m-am trezit cu stari de voma
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 12Probleme ginecologice?
- 21Halena - Mucus in gat
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 6daca vomit dupa ce am luat antiepilepticele, sa le mai iau o data?
- 7sughit excesiv
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 0senzatie de voma
- 4Stare de voma dupa fiecare masa.
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 0probleme stomac
- 0Voma repetata, doar lichid verzui, amar
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: