Scad in inaltime. De ce?

Buna ziua. La ultimul control, am constatat ca am scazut in inaltime 3-4cm. Ce poate insemna asta?
Mentionez ca am avut tulburari de alimentatie insotite de voma provocata timp de 10 ani si din aceasta cauza am fost trimisa pentru analize la inima si densitatea oaselor.
Poate fi ceva serios?
Va multumesc
Mentionez ca am avut tulburari de alimentatie insotite de voma provocata timp de 10 ani si din aceasta cauza am fost trimisa pentru analize la inima si densitatea oaselor.
Poate fi ceva serios?
Va multumesc
5 comentarii

Scaderea in inaltime este cel mai adesea data de modificarea curburilor sau chiar a inaltimii coleanei vertebrale, cel mai adesea data de osteoporoza sau osteomalacie, foarte probabil legata de istoricul dumneavoastra, ar trebui e adevarat, facuta o osteodensitometrie pentru evaluare, tratamentul va fi in fuctie de rezultat, virsta dumneavoastra si eventualele alte probleme asociate

Va multumesc mult pentru easpuns. Mentionez ca am 34 ani si 2 copii.
Deci se confirma temerile mele. In cazul unei astfe de afectiuni, se vindeca? Voi avea restrictii de genul: nu am voie sport sau...off. Voi continua sa scad in inaltime? Cu siguranta in urma tratamentului nu voi creste cm pe care i-am pierdut??????????!!!!!!!
Deci se confirma temerile mele. In cazul unei astfe de afectiuni, se vindeca? Voi avea restrictii de genul: nu am voie sport sau...off. Voi continua sa scad in inaltime? Cu siguranta in urma tratamentului nu voi creste cm pe care i-am pierdut??????????!!!!!!!

buna seara.as dori si eu un sfat.nu prea imi place inaltimea mea sunt inalta.am 1.78 cum as putea sa mai scad.mi as dorii foarte mult sa fiu mai mica de inaltime macar 1.75...va rog.multumesc

Stimata Domnisoara.nu exista in lume asemenea operatii cu caracter estetic...si oricum ar exista o multime de efecte adverse profund daunatoare...Incercati sa acceptati ideea...si apoi in China tendinta este inversa: se supun la chinuri inimaginabile pentru a castiga putin in inaltime.Dr. Marius Uscatu. Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului

Am 17 ani si am observat ca am scăzut in inaltime... De la 1, 70 am 1, 64.. De la 38, mărimea pantofilor port 36, 5-37.. Ce ar putea fi ? Nu am mese regulate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 7Tuse pana vomit
- 1expectorez cu stari de voma
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 3In ultima perioada vomit foarte des in fiecare dimineata si nu numai
- 10Am nevoie de un sfat...
- 2stare de voma dupa masa de seara
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 2diaree si stare de voma persistenta
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 3scaun alb, voma, oboseala...
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
Mai multe informații despre: tulburarile de alimentatie Voma scaderea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: