m-am trezit cu stari de voma

Buna
in dimineata aceasta mam trezit brusc simtind ceva greu pe stomac, de asemenea o durere la stomac si foarte balonat!Am vomat de nenumarate ori, lucru care mie nu mi s-a mai intamplat!Am o stare de greata si rau.Am 22 de ani si momentan sunt in timpul menstruatiei (a 3-a zi).De asemenea iau anticonceptionale Yasmin.Va rog sa ma ajutati!
Multumesc
in dimineata aceasta mam trezit brusc simtind ceva greu pe stomac, de asemenea o durere la stomac si foarte balonat!Am vomat de nenumarate ori, lucru care mie nu mi s-a mai intamplat!Am o stare de greata si rau.Am 22 de ani si momentan sunt in timpul menstruatiei (a 3-a zi).De asemenea iau anticonceptionale Yasmin.Va rog sa ma ajutati!
Multumesc
2 comentarii

Poate ca ai mancat ceva mai greoi aseara dupa ora opt, ai luat o masa copioasa si ai baut poate si alcool.Eu cred ca ai facut o indigestie pentru ca ai mancat tarziu si cam mult. Ia metoclopramid de greata si o sa-ti treaca.

Sunt simptome caracteristice pentru o fiere lenesa... daca ati consumat ceva mai gras aseara, disfunctia s-a accentuat... Puteti urma un tratament specific: dimineata un amestec de ulei de masline (o lingura) si zeama de lamaie (o lingura) - sigur, nemiscibil - si va veti ameliora starea stimuland in acelasi timp si fierea... Stiu, e gretos, dar sanatos!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 14Durere de cap partea stanga
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 12nu scapa de tuse
- 12Sa fie anxietate???
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 4Bila lenesa, stari de voma, dureri sub coasta
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 6Am luat Yasmine si la cateva ore am vomitat
- 7perturbari de ritm cardiac
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 10Am nevoie de un sfat...
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 5Am vomat o pastila anticonceptionala Yasmin
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 2anticonceptionale si voma
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: