Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
Am fost ieri la strand intre orele 16-19 si nu am stat foarte mult la soare ci mai mult in apa. Nu am avut nimic ieri toata ziua pana m-am culcat pe la ora 3. Azi m-am trezit la ora 7 cu o ameteala foarte puternica, simteam ca se invarte camera cu mine, nu puteam sa privesc inainte, totul se rotea. Aveam si o senzatie de voma iar dupa 15min am vomitat si am avut si diaree, lucru care s-a repetat dupa 30min.
Ce poate sa fie ? Insolatie ? Mentionez ca, consum Cola destul de des... sper sa nu fie de la asta. Apa avea clor la strand si am inotat destul de mult cu capul sub apa.
Ce poate sa fie ? Insolatie ? Mentionez ca, consum Cola destul de des... sper sa nu fie de la asta. Apa avea clor la strand si am inotat destul de mult cu capul sub apa.
1 comentarii
Posibil sa fie insolatie. Ati stat in apa si nu ati simtit caldura dar capul tot in soare a fost. Cola, are cofeina si modifica tensiunea ca si caldura excesiva. Apoi cola. fiind carbogazoasa produce si balonare. Toate una peste alta... Mai bine mergeti la urgente, cu insolatia nu e de glumit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Fiica mea este ffff slaba. Sta si prost cu nervii...
- 8Simptome multiple
- 7Nu diger alimente
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 1diaree si viermi intestinali
- 0Stomac strangulat!
- 1diaree in sarcina
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 4Ajutor! nu ma pot orprii din vomitatul zilnic
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 6Ameteala
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 0Am 14 ani si am avut o sinuzita, care se pare ca nu e vindecata complet
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: