Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
Am fost ieri la strand intre orele 16-19 si nu am stat foarte mult la soare ci mai mult in apa. Nu am avut nimic ieri toata ziua pana m-am culcat pe la ora 3. Azi m-am trezit la ora 7 cu o ameteala foarte puternica, simteam ca se invarte camera cu mine, nu puteam sa privesc inainte, totul se rotea. Aveam si o senzatie de voma iar dupa 15min am vomitat si am avut si diaree, lucru care s-a repetat dupa 30min.
Ce poate sa fie ? Insolatie ? Mentionez ca, consum Cola destul de des... sper sa nu fie de la asta. Apa avea clor la strand si am inotat destul de mult cu capul sub apa.
Ce poate sa fie ? Insolatie ? Mentionez ca, consum Cola destul de des... sper sa nu fie de la asta. Apa avea clor la strand si am inotat destul de mult cu capul sub apa.
1 comentarii
Posibil sa fie insolatie. Ati stat in apa si nu ati simtit caldura dar capul tot in soare a fost. Cola, are cofeina si modifica tensiunea ca si caldura excesiva. Apoi cola. fiind carbogazoasa produce si balonare. Toate una peste alta... Mai bine mergeti la urgente, cu insolatia nu e de glumit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 8ameteli si un ganglion pe gat
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 10durere constanta in ambele picioare
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 1ameteala permanenta in urma unei operatii de otoscleroza
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 2frisoane, ameteli, lipsa fortei...
- 2Inceput de gastrita
- 4Help ! ameteli, eructatii, cefalee...
- 3Ameteala cu durere in spatele urechii
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 0Copil 2 ani si 9 luni stari de voma
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 1Ameteli ureche
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: