voma diaree si varsaturi
buna seara am si eu un baietel de 1 an si 8 luni si ieri am fost cu el la medic pentru ca ii curgea nasucul si stranuta, mi-a spus ca are rosu in gat si ne-a dat augmentin 4 ml la 12 ore, nurofen si eurespal.dar peste noapte a inceput sa verse si de dimineata a facut febra si diaree. caca este apa chioara si miroase foarte urat. ce sfat imi dati tinand cont ca a baut toata ziua ceai de menta, zeama de orez si supa de morcovi si nici o schimbare.va multumesc
10 comentarii
Diareea poate fi data de antibiotice. Intrebati medicul sau farmacistul daca ii puteti da pliculete de Hidrasec pentru copii. Si daca sa mai continue cu augmentinul...Sanatate multa si daca diareea nu se opreste mergeti la medic cat mai repede, copiii mici se deshidrateaza repede!
mi-a dat tratamentul ieri dar l-am inceput de azi dupa ce a facut diaree.am uitat sa spun ca i-am dat si hidrasec pliculete dar degeaba chiar in urma cu 30 de minute a vomat si a facut iar diaree.multumesc pentru raspuns
0
05-09-2009, ora 00:06
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
ENTEROL 250 un pliculet pe zi dar divizat in doua doze (una dimineata, una seara cu 30 de minute inainte de mese, nu dupa)...NU-i mai dati augmentin...dati-i tinctura de propolis (20 de picaturi in putin suc de 3 ori pe zi; este mai bun decat augmentinul de cel putin 30 de ori)...
Insanatosire grabnica!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Insanatosire grabnica!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Poate sunt de facut niste analize, sa nu aiba vreun microb, ceva. Sanatate deplina puiutului!!!
scuze acum am vazut ce am scris.voma, diaree si febra trebuia sa scriu la titlu
am scapat de febra si varsaturi dar nu-i gasim leacul la diaree
Nu este bine sa scapati si de diaree. Este de la medicamentele pe care i le-ati dat si organismul are nevoie de ea pt. a se debarasa efectiv de toxine. Nu incercati deci sa o tratati cu medicamente.
medicul m-a intrebat daca vreau sa imi dea debridat in locul la nurofen dar eu am ales nurofen credeti ca era mai bun debridatul?
0
06-09-2009, ora 13:30
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
DA, era mai bun!
am fost la farmacie si am luat debridat si am citit in prospect ca este bun si pt diaree si pt constipatie.Credeti ca o sa ii foloseasca baietelului meu la diaree?
Multumesc pt timpul acordat
Multumesc pt timpul acordat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Fiica mea este ffff slaba. Sta si prost cu nervii...
- 2Depresie anxioasa
- 3student disperat, varsaturi si o gastrita ucigatoare!!!!
- 40Emotivitate exagerata care genereaza stare de varsaturi
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 5senzatie de lesin si stari de voma
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 3Stare de voma si greata
- 9Constipat ?
- 3Diaree!
- 5Varsaturi continue, cancer pulmonar
- 1vomat dupa ce am luat pastila
- 4Bolboroseli stomac
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 1Vomit verde
- 4viroza cu diaree
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 4Sfat in legatura cu ecografie
Mai multe informații despre: Varsaturile Diareea Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: