Diaree de aprox. 2 saptamani
Buna ziua!
Acum aproximativ 3 saptamani am inceput un tratament cu Doramycin si Aciclovir. La cateva zile dupa ce am inceput acest tratament, am inceput sa am doar scaune moi ori chiar apoase. De multe ori se intampla sa elimin o mancare consumata la doar cateva ore sau in aproximativ 12 ore de la masa. Precizez ca a fost si o perioada stresanta, in care a trebuit sa ma mut dintr-o tara in alta. Am incercat sa evit cafeaua, alcoolul si laptele, am consumat de cateva ori chefir, in speranta ca ma va ajuta, dar fara succes.
Va rog ajutati-ma, ma intorc in Romania abia pe 18 august iar aici nu am asigurare medicala. Multumesc mult!
Acum aproximativ 3 saptamani am inceput un tratament cu Doramycin si Aciclovir. La cateva zile dupa ce am inceput acest tratament, am inceput sa am doar scaune moi ori chiar apoase. De multe ori se intampla sa elimin o mancare consumata la doar cateva ore sau in aproximativ 12 ore de la masa. Precizez ca a fost si o perioada stresanta, in care a trebuit sa ma mut dintr-o tara in alta. Am incercat sa evit cafeaua, alcoolul si laptele, am consumat de cateva ori chefir, in speranta ca ma va ajuta, dar fara succes.
Va rog ajutati-ma, ma intorc in Romania abia pe 18 august iar aici nu am asigurare medicala. Multumesc mult!
1 comentarii
Aceeasi problema a avut-o tatl meu, dupa un tratament puternic cu antibiotice. Ti-ai distrus flora intestinala si trebuie sa o refaci fie consumand foarte mult iaurt (e f bun cel cu byfidus essensis), fie andmistrandu-ti probiotice. Trebuie sa tii si un regim cu paine prafita, gratar... ceai de pojarnita!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1diaree care revine des
- 8senzatie de scaun permanenta
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 5Diaree, varsaturi, temperatura la un copil de 8 luni
- 5diaree frecventa
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 7Paraziti, diaree apoasa si balonare
- 2diaree fara tratament
- 3diaree inainte si dupa luarea pilulei anticoncetionale
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 2diaree apoasa galbena copii
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 3Diaree si Logest
- 1greata si daree de 2 zile
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: