Voci
De ceva timp tot aud voci care se cearta una cu cealalta dar in jurul meu e liniste.Ma slabesc.Nu mai am pofta de mancare, nu mai pot sa dorm bine.Ce as putea face?
5 comentarii
Buna ziua, mergeti la un psihiatru sau psiholog clinician pentru evaluare. Ei va vor indica si solutiile potrivite.
@Ana Maria12345
Scuze, sunt doar curios, ce fel de voci auzi? Si eu mai aud voci cateodata dar de femei.
Scuze, sunt doar curios, ce fel de voci auzi? Si eu mai aud voci cateodata dar de femei.
Măăăăiiii Iuliane :)... si ce-ti soptesc tie vocile alea de femei ?
Bună ziua!
Faceți o evaluare la un psiholog clinician și apoi consultați un medic psihiatru. Cu astfel de simptome e necesar să se intervină de urgență pentru a stabili un diagnostic și medicația corespunzătoare.
Orice problemă psihică sau psihologică nu trebuie luată în derâdere cum am văzut mai sus. De multe ori cei din jurul pot fi un suport și dacă depistează unele probleme la apropiați, e bine să-i îndemne să ceară ajutor.
Faceți o evaluare la un psiholog clinician și apoi consultați un medic psihiatru. Cu astfel de simptome e necesar să se intervină de urgență pentru a stabili un diagnostic și medicația corespunzătoare.
Orice problemă psihică sau psihologică nu trebuie luată în derâdere cum am văzut mai sus. De multe ori cei din jurul pot fi un suport și dacă depistează unele probleme la apropiați, e bine să-i îndemne să ceară ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce este aceea o halucinatie?
- 15Frica de nebunie
- 2delir si halucinatii dupa externare
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 1Halucinez.
- 0halucinatii la 9 ani
- 3Tulburare de anxietate
- 3Am halucinatii noaptea
- 2Halucinatii auditive
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Ajutor. Prietenul meu nu se mai poate trezi. Ce e de făcut?
- 2Ce tratamente luati sa nu mai auziti voci
- 5Am halucinatii ?
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
Mai multe informații despre: Halucinatiile halucinatii auditive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: