Voci

24-01-2017
Ana Maria12345
Nu este medic/terapeut
Ana Maria12345
De ceva timp tot aud voci care se cearta una cu cealalta dar in jurul meu e liniste.Ma slabesc.Nu mai am pofta de mancare, nu mai pot sa dorm bine.Ce as putea face?
5 comentarii
0
24-01-2017, ora 17:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, mergeti la un psihiatru sau psiholog clinician pentru evaluare. Ei va vor indica si solutiile potrivite.
0
24-01-2017, ora 17:19
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
@Ana Maria12345

Scuze, sunt doar curios, ce fel de voci auzi? Si eu mai aud voci cateodata dar de femei.
0
25-01-2017, ora 00:32
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Măăăăiiii Iuliane :)... si ce-ti soptesc tie vocile alea de femei ?
0
26-01-2017, ora 00:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la psihiatru.
2
28-01-2017, ora 08:46
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Faceți o evaluare la un psiholog clinician și apoi consultați un medic psihiatru. Cu astfel de simptome e necesar să se intervină de urgență pentru a stabili un diagnostic și medicația corespunzătoare.
Orice problemă psihică sau psihologică nu trebuie luată în derâdere cum am văzut mai sus. De multe ori cei din jurul pot fi un suport și dacă depistează unele probleme la apropiați, e bine să-i îndemne să ceară ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: