Halucinații auditive
Vreau sa intreb pt cei cu halucinații auditive ce tratament psihiatric luați ca să dispară? Mulțumesc! Un An Nou cu bine!
7 comentarii
Buna ziua. E necesar sa apelati la un medic psihiatru pentru a va da un tratament corect care se potrivește pentru dvs, in urma consultatiei. Tratamentul altcuiva nu vi se poate potrivi dvs si totodata nu puteti lua un tratament pentru halucinatii auditive fara acordul medicului psihiatru. Este posibil sa fie vorba de ceva foarte serios pe langa acele halucinatii auditive si efectele tratamentului necesita atentia medicului psihiatru. Cel mai bine este sa va consulte un psihiatru si daca deja ati facut-o, sa urmați tratamentul dat pe perioada mentionata apoi sa reveniti la consult pentru a vedea starea dvs. Cele bune!
Trebuie luate la rand si vazut care vi se potriveste. Daca le-ati terminat, le luati iar la rand. Stiu un caz caruia asa i-au disparut halucinatiile auditive. Cand a luat a doua oara Seroquel. Daca sunteti de mult timp pe un tratament si nu au disparut, vorbiti cu medicul sa vi-l schimbe.
Orice problemă discutați-o cu medicul psihiatru, pentru că e singurul în măsură să vă stabilească un tratament personalizat.
Nu luați nici-un medicament doar pentru faptul că poate a făcut bine cuiva. Medicamentele psihiatrice luate altfel decât după indicațiile medicului ce vă are în evidență vă pot face mai mult rău decât bine.
Nu luați nici-un medicament doar pentru faptul că poate a făcut bine cuiva. Medicamentele psihiatrice luate altfel decât după indicațiile medicului ce vă are în evidență vă pot face mai mult rău decât bine.
Nu se pot lua medicamentele acestea asa. Sunt doar cu prescriptie de medic.
Te duci la medic, spui problema si iti va da un tratament, nu te lua dupa ce iau altii ca nu se potriveste de multe ori, un medicament face bine unuia si altuia nu de exemplu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Aude voci care ii spune sa se sinucida
- 0auzeam voci si mi se misca involuntar maxilarul...
- 10materiale informative (in engleza) pt persoane care aud voci
- 5Voci
- 0Aud vocii de 3 ani
- 3Am halucinatii noaptea
- 2Halucinatii auditive
- 7Ce sunt vocile sau halucinațiile auditive?
- 1Paralizie (nu-mi mai pot misca deloc corpul) si halucinatii auditive imediat inainte sa adorm
- 2Ce tratamente luati sa nu mai auziti voci
- 2Diagnostic - am halucinații auditive și vizuale dar sunt lucid
Mai multe informații despre: halucinatii auditive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: