am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
mi-au aparut pe org genital niste bubite de culoarea pielii si se observa foarte bine atunci cand organul este in stare erecta, iar cateodata imi mai apar niste bubite rosii prin varful org genital...imi puteti spune si mie daca am vreo problema d sanatate...
4 comentarii
sall am si eu o problema asemanatoare de vreo 2 zile am observat ca mi-au iesit pe pielita din jurul capului(mai multe) si pe capul (2-3)penisului niste bubite rosii nu ma ustura nu ma dor nu au nici o reactie...ce ar fi aceste bubite nu-mi dau seama deloc, , pls help, , va mltumesc!
s ar putea sa fie negi...veruci veneriene date de HPV. cel mai bine este sa va vada un dermatolog
va multumesc mult, dar prietena mea este asistenta de laborator si nu are nici un fel de problema gen HPV si ce analiza as putea sa-mi fac de laborator exista vreo analiza.
Buna...am o problema foarte urata:(si sper sa ma ajutati k nu mai suport. Sa incep cu inceputul, akm un an mi-au aparut pe coroana capululi penisului niste bubite mici, din cate stiu eu se numes papule perlate si nu necesita tratament dar vreau sa dispara si alea ca ma deranjeaza psihic iar pe corp penisului sub pielea retrasa miau aparut in trei locuri tot tniste bubite mici dar mai multe la un loc, tot am amnat sa ma duc la derma dar am inteles k nui de joaca si m-am dus...mi-a dat ceva unguent si ceva medicamente , am tinut de tratament vreo 7 zile dar nu sau distrus bubitele acelea...fie...am fost iara la ea sa uitat mi-a recomandt altceva, am mai facut un tratament...tot nimik am fost iara...ma ars cu un aparat electric dupa cateva zile de la tratamentul acesta s-au mai rarit din ele dar tot nu m-am vindecat si din nou la ea nu stiam ce sai mai zik...iar ultimul tratament pe care mi la facut a fost un aparat, ca un fel de sprei cu un pai si ceva pansament in varf aplicandul pe zona cu bubite speram sa fie ultimul tratament si sa functioneze k m-am urat de atata mers la cabinet si de stresul pe care il aveam si ink il am pt ca nici in ziua de azi nu mi-a trecut tot se mai obs ceva bubite dar bineinteles nu ca la inceput.va rog spuneti-mi ce sa fac in continuare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 2Bube pe piele
- 5de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 4mustata la o fetita
- 3Amigdale inflamate la adolescent
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 4Tratarea bubitelor de la caldura!
- 3piele cu bubite
- 42 mici sau mari probleme
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 7Ma doare testicolul stang
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 0Lungimea picioarelor in functie de inaltime
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 0Bubita penis
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
Mai multe informații despre: Adolescentul bubite pe penis bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: