Virginitate
Buna ziua. Am o nelămurire.. din curiozitate m am uitat la deschiderea vaginala si am observat in partea dreapta a himenului, care este inelar(cred), o turnură ca sa spun asa care merge pana la baza. Despre ce credeti ca este vorba? Multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna seara
Nu cred ca este nici o problema, probabil asa arata zona ta genitala. Daca totusi situatia te nemultumeste in continuare poti merge la un control ginecologic pentru a te convinge ca totul este in regula.
Nu cred ca este nici o problema, probabil asa arata zona ta genitala. Daca totusi situatia te nemultumeste in continuare poti merge la un control ginecologic pentru a te convinge ca totul este in regula.
Buna prietena mea are o problemă este virgină dar se confruntă cu o frica foarte mare de durere, soțul ei vrea un copil pana acum a înțeles situatia dar deja este prea mult timp ea are 29 de ani dar frica de durere nu o lasa sa întrețină relații sexuale, ce ar putea face sa documentat si a auzit ca exista deflorare chirurgicală, ??
Chiar daca o sa apeleze la deflorare chirurgicala, din ce spui Elena e destul de probabil ca teama ei de durere sa persiste si dupa ce o sa fie deflorata pe aceasta cale. Mult mai util ar fi sa apeleze la sprijinul unui psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ejaculare sperma se scurge din vagin. este normal?
- 7mirosuri vaginale neplacute
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 6dureri vaginale ingrozitoare; am sterilet de 3 ani
- 7Rana vaginala..
- 8Am o problema foarte ciudata: junghiuri in vagin
- 13URGENT! Problema mare in timpul actului sexual
- 8Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?
- 11Durere pelvina puternica, inflamarea vaginului foarte puternica
- 2vagin uscat
- 11Boli sexuale!
- 2apa cu sapun in vagin
- 8intrarea in vagin e putin umflata.. ce poate fi
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 1Rana vaginala
- 0Formatiune de țesut la intrarea in vagin
- 4Perete vagin umflat?
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: