Virginitate

Buna ziua. Am o nelămurire.. din curiozitate m am uitat la deschiderea vaginala si am observat in partea dreapta a himenului, care este inelar(cred), o turnură ca sa spun asa care merge pana la baza. Despre ce credeti ca este vorba? Multumesc anticipat!
3 comentarii

Buna seara
Nu cred ca este nici o problema, probabil asa arata zona ta genitala. Daca totusi situatia te nemultumeste in continuare poti merge la un control ginecologic pentru a te convinge ca totul este in regula.
Nu cred ca este nici o problema, probabil asa arata zona ta genitala. Daca totusi situatia te nemultumeste in continuare poti merge la un control ginecologic pentru a te convinge ca totul este in regula.

Buna prietena mea are o problemă este virgină dar se confruntă cu o frica foarte mare de durere, soțul ei vrea un copil pana acum a înțeles situatia dar deja este prea mult timp ea are 29 de ani dar frica de durere nu o lasa sa întrețină relații sexuale, ce ar putea face sa documentat si a auzit ca exista deflorare chirurgicală, ??

Chiar daca o sa apeleze la deflorare chirurgicala, din ce spui Elena e destul de probabil ca teama ei de durere sa persiste si dupa ce o sa fie deflorata pe aceasta cale. Mult mai util ar fi sa apeleze la sprijinul unui psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7basicute in zona vaginala
- 6Negi genitali interni - tratament
- 8largimea vaginului
- 7inhibarea dorintei
- 6probleme cu penisul
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 6usturime vaginala si mai accentuata la frig
- 6Scurgeri vaginale urat mirositoare de vreo doua saptamani
- 15Mancarime vaginala
- 8Am o problema foarte ciudata: junghiuri in vagin
- 3o umflatura in vagin
- 2vagin uscat
- 1Am un disconfort in interiorul vaginului
- 1Intrebare despre vagin
- 3Vagin prea stramt
- 7Ajutor!!A întreținut relații sexuale cu alti?
- 0Formatiune de țesut la intrarea in vagin
- 1Bube intrare vagin
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: