basicute in zona vaginala
mi-au aparut niste basicute pline cu un lichid alb in zona vaginala(ca un fel de cosuri dar mai mari).nu ma deranjeaza prea tare dar de la 3 acum vad ca incep sa se inmulteasca si ma cam sperie.am fost la ginecolog si m-a trimis sapt viitoare la dermatolog.pana atunci mi-a zis sa-mi dau cu albastru de metilen.aveti idee ce ar putea fi?
7 comentarii
Eu nu sunt ginecolog, dar am o idee: Herpes genital(infectie cu virus herpes simplex tip II). Ati ajuns pe maini bune-dermatovenerologul se ocupa cu aceasta boala venerica minora.
multumesc mult pt raspuns.
stiti cumva daca e grav?
se vindeca usor prin tratament?
stiti cumva daca e grav?
se vindeca usor prin tratament?
Buna Andreea, si eu sunt exact in situatia ta.Sa ma anunti si pe mine ce rezolvi la derma.Brianna
uite eu am mi-am dat cu albastru de metilen si intre timp pana sa ajung la derma mi s-au spart.si cand am mers mi-a zis ca mi-a trecut cica si ca nu are ce sa-mi mai zica.sincer pe mine nu m-a convins de loc dar am lasat-o asa.acum nu mi-au mai aparut dar mi-ar fi placut sa stiu ce am.poate nimeresti u la un derm mai priceput ca la tipa la care am fost eu nu as trimite pe nimeni(respectiv ambulatoriul cotroceni).dupa ce mergi te rog mult anunta-ma si pe mine ce ai aflat.daca poti tot pe pag asata.ms mult
O sa te anunt poate o sa nimeresc la un medic mai bun.Multumesc pentru informatii.Pa
am aceeasi problema, cum pot rezolva, mi-au aparut aceste bubite pline cu lichid grupate, ma deranjeaza, chiar ma dor si au aparut constant de cateva luni.cum pot scapa de ele din corp.inteleg ca e oinfectie...ce medicamente pot lua.cum doctorii trateaza superficial aceasta problema am apelat la dvs.multumesc!
Sunt disperata..am cred ca 3 ani de cand am problemele astea.in zona pubiana au inceput sa apara tot ceva de genul "niste cosuri" mari.pe sub piele care trec foarte greu sunt dureroase si dupa ce trec apar altele ori in aceeasi zona ori pe langa ele...si s-au mai si intins pe picioare de mi-e rusine si sa merg la plaja nu pot sa port nici pantaloni scurti...am fost la dermatolog si am fost degeaba.mi s-a spus ca ar fi foliculita...mi s-a dat un tratament...dar degeaba nici un rezultat tot apar nu se mai opresc.si au ramas urme in ultimul hal?ce pot sa fac nu stiu ce sa mai fac...pur si simplu imi distrug viata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 6am o intrebare..va rog rasp daca stiti
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 3de cate ori se foloseste irigatorul vaginal?
- 2polip vaginal + rana pe col
- 7ma puteti ajuta?
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 8spermatozoizii pot trece de un himen care nu a fost rupt?
- 12mancarimi vaginale
- 6usturime vaginala si mai accentuata la frig
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 6secretie vaginala
- 9Experienta sexuala
- 9e posibil sa nu mai fiu virgina? :|:(
- 3vagin prea larg dupa nastere
- 4La cat timp pot face sex, dupa ce am avut vaginul rupt ?
- 20infectie vagin si penis
- 7Muschii vaginali
Mai multe informații despre: Vaginul iritatia vaginului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: