probleme cu penisul
buna sunt costi si am o problema daca ma poate ajuta cineva. Am o prietena cam grasuta si ea a mai avut releti sexuale si e cam larga in vagin si cand fac sex cu ea nu reusesc sa ma dezvirginez. imi puteti da o solutie medicala se poate face dezvirginare la un doctor ginecolog pt ca eu nu as vrea sa merg la alta femeie.
6 comentarii
de la primul contact sexual nu mai esti virgin ! "ata" se poate rupe si fara sa apara o sangerare, asta in cazul in care mesajul tau nu era o gluma, nu ai nevoie de dr. ginecolog.
nu este o gluma mesajul si ata nu sa rupt si nu sunt la primul contact sexual
DRAGUL MEU EU SUNT MAROITATA DE3 ANI SI AM RELATII CU SOTUL MEU DE 5 ANI AM FOST PRIMA DIN VIATA LUI SI POT SA ITI SPUN CA NU I SA RUPT " ATA" NICI ACUM DACA ESTI SAUNU VIRGIN NU TINE DE RUPEREA ATEI
A SI INCA CEVA NU FI NERABDATOR SA SE RUPA PT CA PIELEA D DEASUPRA SE TINE IN EA IN ATA SI DACA NU AI MAI AVEAO TIAR ATARNA TOT TIMPU SURPLUSUL DE PIELE
iti multumesc pt sfat dar e o problema la mine cand penisul e in erectie maxima el este sugrumat din cauza asta si cand fac sex cu prietena ma doare cumplit si se incinesteste capul penisului din cauza asta
Buna ziua de vreo 2 zile am capul si pielea la penis toata crăpată zici cai fiartă si o usoara mancarime in partea de jos intreadevar am tras de ea facand exerciti de lungire dar n-am exagerat se poate trage deacolo sau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18galma
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 3pata de culoare maronie pe capul penisului
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 10Mancarimi penis
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 3Inelul din jurul Penisului
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 4Problema cu penisul.
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
- 12Probleme testicul si penis
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 7Iritatie penis?
- 2Intrebare legata de vagin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: