probleme cu penisul
buna sunt costi si am o problema daca ma poate ajuta cineva. Am o prietena cam grasuta si ea a mai avut releti sexuale si e cam larga in vagin si cand fac sex cu ea nu reusesc sa ma dezvirginez. imi puteti da o solutie medicala se poate face dezvirginare la un doctor ginecolog pt ca eu nu as vrea sa merg la alta femeie.
6 comentarii
de la primul contact sexual nu mai esti virgin ! "ata" se poate rupe si fara sa apara o sangerare, asta in cazul in care mesajul tau nu era o gluma, nu ai nevoie de dr. ginecolog.
nu este o gluma mesajul si ata nu sa rupt si nu sunt la primul contact sexual
DRAGUL MEU EU SUNT MAROITATA DE3 ANI SI AM RELATII CU SOTUL MEU DE 5 ANI AM FOST PRIMA DIN VIATA LUI SI POT SA ITI SPUN CA NU I SA RUPT " ATA" NICI ACUM DACA ESTI SAUNU VIRGIN NU TINE DE RUPEREA ATEI
A SI INCA CEVA NU FI NERABDATOR SA SE RUPA PT CA PIELEA D DEASUPRA SE TINE IN EA IN ATA SI DACA NU AI MAI AVEAO TIAR ATARNA TOT TIMPU SURPLUSUL DE PIELE
iti multumesc pt sfat dar e o problema la mine cand penisul e in erectie maxima el este sugrumat din cauza asta si cand fac sex cu prietena ma doare cumplit si se incinesteste capul penisului din cauza asta
Buna ziua de vreo 2 zile am capul si pielea la penis toata crăpată zici cai fiartă si o usoara mancarime in partea de jos intreadevar am tras de ea facand exerciti de lungire dar n-am exagerat se poate trage deacolo sau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 5Pete rosii pe penis
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 17Am o scurgere alba din penis
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 8inca mai curge sange un pic din vagin
- 9ajutor urgente si intrebarea de jos cu himenul
- 1Penis stramb
- 2bubite albe pe capul penisului
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 20infectie vagin si penis
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 5iritatie pielea capului penisului
- 7capul penisului inrosit
- 3Penis nedezvoltat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: