Ajutor!!A întreținut relații sexuale cu alti?
Bună ziua! Am făcut sex cu prietena mea și mi-au intrat 3 degete in vagin, intră și 4 dacă forțez! Asta nu se întâmplă mereu, de exemplu daca sta cu picioarele puțin desfăcute, abia intră două degete, când au intrat 3-4, ea stătea pe spate cu picioarele desfăcute la maxim!
De ce până acum nu intrau? A întreținut relații sexuale cu alti? Am întrebat-o și a zis că nu!
A mai avut alti iubiți, dar nu a făcut-o cu nici unul, eu sunt primul cu care o face!
Precizez că pe zi o facem și de 2-3 uneori chiar de 4 ori(când ne vedem odată pe săptămână) iar daca ne vedem și de 2 ori pe săptămână, o facem de 2-3-4 ori!
Ce poate fi? Va mulțumesc!
De ce până acum nu intrau? A întreținut relații sexuale cu alti? Am întrebat-o și a zis că nu!
A mai avut alti iubiți, dar nu a făcut-o cu nici unul, eu sunt primul cu care o face!
Precizez că pe zi o facem și de 2-3 uneori chiar de 4 ori(când ne vedem odată pe săptămână) iar daca ne vedem și de 2 ori pe săptămână, o facem de 2-3-4 ori!
Ce poate fi? Va mulțumesc!
7 comentarii
Eu am întrebat o daca a întreținut relații sexuale cu alti și a zis că nu..
Poate sa nu fii intretinut.Prietene.balonul si pe cai...nu ti mai pune atatea intrebari.Daca o iubesti...baga mare
Bubico dragă, ai ajuns la 19 anisori si tot cu ”Ajutor” functionezi? Tot cu teama de ”ce a facut, daca a facut, cu cine a facut”? Stai rau de tot cu increderea de sine daca doar asta ai in minte. Stii ce creste increderea de sine? Cultura, si educatia, inclusiv cea sexuala, de care vad ca nu ai habar...in continuare.
Incearca sa iei lucrurile mai usor, si cu mai putina disperare, caci de atata disperare si paranoia o sa fuga naibii fata.
Este absolut natural ca orice pozitie deschisa a picioarelor sa schimbe pozitia musculaturii zonei genitale si invers, orice pozitie inchisa a picioarelor sa stramteze (aparent) vaginul.
Pe de alta parte actele sexuale repetate ce crezi ca vor produce? Dupa dezvirginare este normal ca zona vaginala sa-si schimbe putin structura, mai ales in partea de la intrare.
Incearca sa iei lucrurile mai usor, si cu mai putina disperare, caci de atata disperare si paranoia o sa fuga naibii fata.
Este absolut natural ca orice pozitie deschisa a picioarelor sa schimbe pozitia musculaturii zonei genitale si invers, orice pozitie inchisa a picioarelor sa stramteze (aparent) vaginul.
Pe de alta parte actele sexuale repetate ce crezi ca vor produce? Dupa dezvirginare este normal ca zona vaginala sa-si schimbe putin structura, mai ales in partea de la intrare.
Poate fi o problema in felul in care percepi tu femeia ca pe un obiect
Daca o vei percepe tot asa, ai mari sanse sa ai curand probleme cu erectia
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Daca o vei percepe tot asa, ai mari sanse sa ai curand probleme cu erectia
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
daca te gandesti la femei ca la un obiect prin care iti satisfaci poftele e posibil sa ai
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10condiloame HPV
- 5tratament miros urat in zona vaginului, va rog!
- 15Mancarimi puternice!
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 6arsuri | iritatii vaginale! va rog raspuns urgent...
- 7Rana vaginala..
- 8Am o problema foarte ciudata: junghiuri in vagin
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 4vaginul prietenei mele
- 9e posibil sa nu mai fiu virgina? :|:(
- 4La cat timp pot face sex, dupa ce am avut vaginul rupt ?
- 3dureri puternice vaginale
- 3o umflatura in vagin
- 2Dureri şi mâncărimi în interiorul vaginului!
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 1Am un disconfort in interiorul vaginului
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: