Am o problema foarte ciudata: junghiuri in vagin
Marturisesc ca sunt virgina dar de ceva timp am niste junghiuri in vagin carora nu le gasesc o explicatie avand in vedere ca inca nu am o viata sexuala..sunt junghiuri de scurta durata care apar din cand in cand si care ma pun pe ganduri..va rog sa ma ajutati daca puteti..multumesc anticipat!!!!
8 comentarii
Poti merge la ginecolog si daca esti virgina, spui asta inaintea controlului. Dar junghiurile de care spui poate ca sunt la canalul urinar si le resimti in vagin. Fa-ti o ecografie pelvina si analize din urina sa elimini aceasta posibilitate (infectie urinara, nisip la rinichi etc). Daca toate ies bine si tot persista junghiurile, stai de vorba cu un ginecolog.
Sanatate!
Sanatate!
@eclectica : am uitat sa specific ca am o piatra la rinichiul stang si ca simt o jena in zona vezicii urinare..dar nu credeam ca junghiurile in vagin au vreo legatura cu asta...dar daca tu spui ca se resimt in vagin inseamna ca asta e.
Eu nu spun ca 100% e asta, spun ca e o posibilitate ca nisipul sau piatra sa dea senzatiile descrise, cand coboara.
Sanatate!
Sanatate!
@ eclectica : acum, in alta ordine de idei stii vreu medicament bun pt vezica urinara?
Pai trebuie sa stii sigur ce anume ai, daca e de la nisipi/piatra sau ai si infectie urinara. Ar trebui sa-ti faci analiza urinei.Pana atunci, ca sa nu te doara poti lua no-spa sau urinal, dar sa intrebi inainte farmacista cum sa le iei si daca, chiar te-ar ajuta. E bine sa stii ce e, prin analize, ca sa iei exact ce te ajuta. Altfel, iei ceva, te lasa, dar cauza sa ramana acolo si asta nu face decat sa amane si eventual sa se cronicizeze ce ai.
pai am facut analize la urina..si nu am infectie urinara..am doar piatra..:)
Atunci trebuie sa iei tratament de la urolog, in functie de marimea pietrei si calmante daca poate aparea o criza renala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am un vagin prea larg?
- 3virus sau nu
- 18nu simt nimic din cauza ca sunt prea larga!
- 2nod pe un perete al vaginului
- 7mirosuri vaginale neplacute
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 15Mancarimi puternice!
- 7inhibarea dorintei
- 7ma puteti ajuta?
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 3despre vagin
- 4Alergie la flora vaginala
- 5nevoie urgenta de un ginecolog sau dermatolog :(
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 15Mancarime vaginala
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 24Virgina si gravida?
- 0Dilatarea vaginului? de ce?
- 8nodul in interiorul vaginului
- 1Rana vaginala
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: