virgina-scurgere lichid sani
buna,
sunt virgina si ma ingrijoreaza faptul ca am scurgere la sani., dar daca apas se scurge. Nu am avut ever contact sexual, am fost la medic cativa ani (4) la control doctorul spunand ca totul e bine, si totusi a ramas la fel. E ceva normal? Am nevoie de un sfat macar sa ma linistesc!
Multumesc mult!!!
sunt virgina si ma ingrijoreaza faptul ca am scurgere la sani., dar daca apas se scurge. Nu am avut ever contact sexual, am fost la medic cativa ani (4) la control doctorul spunand ca totul e bine, si totusi a ramas la fel. E ceva normal? Am nevoie de un sfat macar sa ma linistesc!
Multumesc mult!!!
6 comentarii
Duceti-va la un endocrinolog bun
oh, am uitat ca am fost la cel mai bun medic din Cluj (mama mea a avut cancer la tiroid) in 2011. Mi-a spus ca am niste noduli micuti la tiroida si in rest rezultatele analizelor a spus ca totul e bine cu mine. Multumesc mult pt raspuns! Probabil e ceva normal... culoarea e spre galbui
Mergi la endocrinolog, asa cum ti s-a sugerat, trebuie sa faci macar prolactina si o eco sani. Poate fi ceva beign, pe fond hormonal, dar e bine sa te convingi de acest lucru. Si nu te mai stoarce, ca va curge si mai mult, de multe ori sanul reactioneaza asa, fiind o glanda si cu reflex neconditionat la mulgere. Ce varsta ai?
Multumesc pentru informatii si timpul acordat. Am 23 impliniti.
La aceasta varsta esti la apogeul fertilitatii si probabil ca organismul reactioneaza ca fiind pregatit pentru sarcina. Dar asta nu inseamna sa nu mergi sa-ti faci analize, cu atat mai mult cu cat ai antecedente in familie. E bine sa previi decat sa tratezi. La fel, daca nu ti-ai inceput viata sexula din cauze care nu tin de dorinta/hotararea ta, e posibil sa fie o "revolta" a organismului manifestata asa.
Buna fetelor sunt noua pe forum..nu stiu ce se întâmpla..am intrerupt anticoncepționalele acum 2sapt, iar dupa Ce mi s-a terminat ciclul nu le-am mai continuat..iar acum imi curge un lichid alb, alb-gălbui din sfârc..dar doar daca il apăs..asa e lipicios si se vede ca e un lichid acolo care vrea sa iasă..si daca apăs curge câte un strop..a pățit cineva asa??ce se poate întâmpla???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 65Papilom intraductal
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 10tensiune in sani
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 7Gustul sfarcurilor
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 10chimioterapie
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1Marire si ridicare de sani
- 0Mancarime mamelon
- 2Problema san drept
Mai multe informații despre: Sanii scurgerea mamelonara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: