chisturi la sani

Buna ziua
Am 35 de ani, am nascut acum 2 ani si jumatate, din cauza unor probleme de sanatate dupa 6 luni am intrerupt treptat alaptarea.Anul trecut am simtit un nodul la unul dintre sani, am facut o ecografie mamara, si mi s-au depistat mai multi noduli la ambii sani. Medicul mi-a spus ca sunt de la lactatie si sa-i las in pace, dar mi s-a facut frica si mi-am facut o mamografie in urma careia, a compresiunii mi s-au spart, asa am scapat de ei.Anul acesta in urma unor dureri la sanul stang mi-am facut o alta ecografie si din nou mi s-a depistat cate un chist la ambii sani. Medicul mi-a zis sa nu-mi fac probleme, sa nu ma mai duc la mamograf fiindca e ceva hormonal, si daca ma dor sanii sa ma dau cu unguent de galbenele.Ce sa fac?Sa-mi fac analize hormonale?Sa ma duc din nou la mamografie?
Am 35 de ani, am nascut acum 2 ani si jumatate, din cauza unor probleme de sanatate dupa 6 luni am intrerupt treptat alaptarea.Anul trecut am simtit un nodul la unul dintre sani, am facut o ecografie mamara, si mi s-au depistat mai multi noduli la ambii sani. Medicul mi-a spus ca sunt de la lactatie si sa-i las in pace, dar mi s-a facut frica si mi-am facut o mamografie in urma careia, a compresiunii mi s-au spart, asa am scapat de ei.Anul acesta in urma unor dureri la sanul stang mi-am facut o alta ecografie si din nou mi s-a depistat cate un chist la ambii sani. Medicul mi-a zis sa nu-mi fac probleme, sa nu ma mai duc la mamograf fiindca e ceva hormonal, si daca ma dor sanii sa ma dau cu unguent de galbenele.Ce sa fac?Sa-mi fac analize hormonale?Sa ma duc din nou la mamografie?
3 comentarii

Daca ati facut o mamografie si medicul v-a zis sa nu mai faceti alta, atunci pentru ce sa faceti din nou una ?

Medicul din Cluj care mi-a facut mamografia anul trecut, mi-a spus ca daca imi mai apar noduli sau chisturi sa ma intorc la mamografie, insa medicul din orasul meu care mi-a facut ecografia mi-a spus ca nu-i cazul, abia dupa 45 de ani sa apelez la mamograf.Din aceasta cauza sunt indecisa.

Incearca sonoelastografie! O prietena a facut la clinica Promed System Bucuresti! Cauta pe net!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15cancer de san
- 96565Implant silicon sani
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 18sani mici la adolescente
- 50Nodul la san
- 7Gustul sfarcurilor
- 51Despre marirea de sani
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 10dureri de sani - lateral
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 3Sensibilitate a sanilor
- 14ridicare sani
- 11Cancer la san