operatie nereusita, implant sani garantie

25-01-2013
operatienereusita
Nu este medic/terapeut
operatienereusita
buna dragele mele. in urma cu ceva timp am facut o operatie la sani, implant cu silicon. lucrurile nu au decurs precum au spus medicii si m-am trezit cu o frumusete de infectie si apoi cu alte complicatii care practic m-au mutilat psihic si fizic. Doctorii m-au plimbat de la unii la altii fara sa isi asume careva vre-o vina.in plus dupa cum stiti orice implant vine cu o garantie. daca ma puteti ajuta cu informatii la procedurile care trebuiesc indeplinite in acest caz sau daca vreuna dintre voi a urmat o procedura legala sau cunoaste amanunte va rog sa imi scrieti. aceasta problema ma termina psihic vazand ca singurul interes pe care il au unii este doar cel financiar.
8 comentarii
0
26-01-2013, ora 14:09
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Ei au interes financiar si dvs le-ati picat in plasa...Cine va iubeste, va iubeste cu sau fara sani.chiar aveti nevoie de un barbat care sa va iubeasca siliconul? Caci...sa fim seriosi si sinceri...femeile isi pun implant pt a le face pe plac unor barbati neghiobi!
Nu cred ca veti mai avea probleme daca vi le scoateti si va tratati infectia corespunzator!
4
28-01-2013, ora 01:37
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
mi se pare un raspuns deplasat myreille, daca nu poti s-o ajuti cu informatii in nici un caz nu e cazul sa dai vina pe ea pentru ca a vrut sa-si creasca increderea in sine. si nu ar tb sa judeci pe nimeni, daca tu nu esti in situatia respectiva, pentru ca n-ai de unde sa stii cum te-ai simti tu si ce decizii ai lua si nici nu stii motivele care au condus-o la hotararea de a-si pune implanturi.
0
28-01-2013, ora 22:26
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
daca te uiti si citesti ce am scris, asa cu ochii deschisi observi ca nu am judecat...ci i am zis sa lase balta silicoanele...
si vezi.ti de treaba...ce te intereseaza ce postez eu...Tu da.i un sfat daca vrei, dar nu te lega de ce zic altii!
A good nighttttttttttttttttttttt!::))
0
29-01-2013, ora 00:02
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
wow dar tu nu te simti bine decat daca jignesti pe cineva observ... din comentariul tau asta a reiesit, ca ai judecat-o, daca nu era asa puteai sa fii mai politicoasa si sa-mi explici fara sa fii atat de rautacioasa.
nu pot s-o sfatuiesc pt ca n-am trecut prin asta, dar ii urez multa bafta. am intervenit pentru ca stiu ca ii este foarte greu si ca are nevoie de intelegere si suport si nu de cineva care sa pretinda ca lasa ca stiu eu ca ti-ai pus silicoane pt un barbat si ca dar ce-ti trebuie tie silicoane? ai avut atitudinea de ai vrut silicoane, asa iti trebuie si mi se pare foarte nedrept. daca nu asta ai vrut sa spui atunci imi cer scuze, dar poate ca nici tu n-ai fost foarte clara in comentariul tau.
0
29-01-2013, ora 16:37
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
aaa24, eu cred ca ar trebui sa mai adaugi un "a" sa ai ocupatie. Nu de alta, dar nu sunt in cea mai buna forma zilele astea, si nu accept bagari in seama de drag...
0
29-01-2013, ora 16:51
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Eu am spus ceva acolo.daca unii nu vor sa inteleaga ce am zis...sau gasesc alt sens frazelor mele :(.nu au decat.nu ma intereseaza nimic.nu stiu daca intelegi... Doresc sa aveti o zi (mai) buna..
0
27-03-2013, ora 19:06
operatienereusita
Nu este medic/terapeut
operatienereusita
fetelor din pacate ceea ce a spus Myreille este perfect adevarat. exista o industie in acest sens, iar scopul aceste industrii este acela de a produe bani si atat. Din pacate si aceasta incredere in sine nu vine ( si o spun cu cel mai amar gust) nu dintr-o marire a bustului, pentru ca inceredrea trebuie sa vin din interior si din ceea ce esti ca si om, nu din ceea ce le arati altora. In momentul de fata pot spune ca barbatul care era cu mine atunci a ales sa ma parasesca repede cand a aflat ca am probleme si ca nu imi voi pastra podoabele fanteziilor lui. iar cel cu care sunt, a ales sa imi fie alaturi pentru ceea ce sunt ca si om. Problemele psihice ce pe care le intampina femeile sunt nenumarate. si nu multe au curajul sa vorbeasca despre asta. Momentan problemele mele sunt legate de : procedurile medicale defectuase, si lipsa informatiilor in acest sens.Am constatat cu stupoare ca multi dintre medicii care efectueaza acest gen de operatii nu sunt autorizati, sau nu au pregatirea necesara. Desigur ca pentru a se, , vinde, , va taie frumos orice urma de dubiu, prin faptul ca poarta un halat alb. Nu cred ca vre-una si-a permis sa ceara doctorului dovezile si actele prin care si-a obtinut dreptul de practica. Cabinetele lor sunt intesate pe pereti cu diplome si recunoasteri. deci am nevoie de persoane care au trecut prin experinete neplacute, nefericite sau chiar mai grav traumatizante. Vreau sa ii spun Victoriei ca nu o sa dezvalui numele doctului care a facut asta.momentan...motivele sunt lesne de inteles.
0
13-04-2017, ora 08:28
krin
Nu este medic/terapeut
krin
Buna. Ati rezolat cumva aceasta problema? Ati initiat vreo procedura legala? Am trecut si eu de curand printr o situatie asemanatoare...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Marirea sanilor cu implanturi mamare - Mamoplastia de augmentare
  • Implanturi mamare - silicon sau ser fiziologic?
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Implant mamar: moft sau necesitate?
  • Mastectomia preventivă
  •