arsuri ale sanului
![PREDOIU12345](/arata_img.php?img=cont_143042.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua! De 2 saptamani ma arde si inteapa sanul drept, in partea superioara a sanului(unde mi se pare ca este putin umflat) si in spatele sfarcului, in mod deosebit seara.Imi puteti spune, va rog ce as putea avea ? Va multumesc!
1 comentarii
![Sophia1975](/arata_img.php?img=cont_6442.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ar putea fi orice, poate sa nu fie nimic anormal.
Mergi si fa ecografie bilaterala sani si afli pe loc. NU mamografie. Ecografia nu iradiaza, nu doare. Daca apare ceva, mergi cu rezultatul la endocrinolog sau senolog.
Nu te-am mai intrebat de varsta si alte date pentru ca de la distanta e imposbil de spus ceva mai obiectiv.
Mergi si fa ecografie bilaterala sani si afli pe loc. NU mamografie. Ecografia nu iradiaza, nu doare. Daca apare ceva, mergi cu rezultatul la endocrinolog sau senolog.
Nu te-am mai intrebat de varsta si alte date pentru ca de la distanta e imposbil de spus ceva mai obiectiv.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 9Noduli la sani
- 6Microchist si nodul la sani
- 3chisturi la sani
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 7Probleme sani
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 4durere de sani de trei saptamani
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 7mercur in sani?
- 5Mancarime mamelon
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 0despre Sani
Mai multe informații despre: Sanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: