mercur in sani?
Am 31 ani.Dupa doua eco. la sani, unde s-a vazut la primul eco un fibroadenom si la al doilea eco trei fibroadenoame, ecografiile au fost facute la interval de doua luni, am fost la endocrinologie unde mi s-a recomandat o analiza de prolactina care a iesit bine(8, 99ng/ml), m-am hotarat sa merg sa fac o Biorezonanta.Valorile mi-au iesit foarte mici, si afectiunile urmatoarele:Creier-concentrar deficitara, circulatie sanguina deficitara;Glanda -Tiroida, lipsa de iod si calciu;ochi conjunctivita;Plamani-celule deteriorate si dureri toracale;Inima palpitatii, aritmii;Tract digestiv-gastrita;Ficat -celule deteriorate;Vezica biliara-toxine f multe;Intestine-tendinta constipatie, colita.Alte dezechilibre:dureri de cap, otita, san-acumulare de mercur si tendinta fibromatosa.Dficit de minerale si vitamine:Se, E, C, Zn, I, Ca, Mg, B.Prezenta de metale grele :MERCUR.Acum intrebarea mea ar fi sa fie oare adevarat ca am mercur in sani?De aceea sa ma doara sanii, mai ales ca la eco mi-au iesit fibroadenoame si endocrinologul mi-a spus ca nu e nimic grav si prolactina a iesit bine?Va multumesc anticipat
7 comentarii
Buna seara,
Draga mea, din cate imi amintesc tu ai avut un adenocarcinom, ai avut o legatura mai stransa cu medicul care te-a operat, cu ginecologul??acolo gasesti raspuns la toate intrebarile.
Faci vre-un tratament hormonal??
Eu nu prea am incredere in biorezonanta, nu toti sunt priceputi, e lumea plina de impostori.
Parerea mea este sa iei legarura cu medicul de familie, sau cu ginecologul, sa povestesti totul despre san.
Multa bafta, sanatate, oricum ai avut un cancer in stadiu incipient, merita sa ti rezolvi si problema sanilor, dar cu ajutorul medicilor.
Mergi la medicul care ti a recomandat eco..
Draga mea, din cate imi amintesc tu ai avut un adenocarcinom, ai avut o legatura mai stransa cu medicul care te-a operat, cu ginecologul??acolo gasesti raspuns la toate intrebarile.
Faci vre-un tratament hormonal??
Eu nu prea am incredere in biorezonanta, nu toti sunt priceputi, e lumea plina de impostori.
Parerea mea este sa iei legarura cu medicul de familie, sau cu ginecologul, sa povestesti totul despre san.
Multa bafta, sanatate, oricum ai avut un cancer in stadiu incipient, merita sa ti rezolvi si problema sanilor, dar cu ajutorul medicilor.
Mergi la medicul care ti a recomandat eco..
nu am avut adenocarcinom, am avut o operatie acum patru ani de chist spart, atat, acum problema este la sani am facut doua eco si mi-au iesit fibroadenoame.Ma doare sanul drept, capul ingrozitor inainte de menstruatie si nu trece cu nici un fel de calmant.am facut prolactina, la indicatia endocrinologului si a iest bine
poate ca ma insel, dar la inceputul anului ai postat rezultatul unei biopsii, ai avut discutii cu Dr.Raul Duke, asa am retinut..daca nu este asa imi cer scuze.
Privitor la sani mergi la medicul care ti-a indicat eco, cred ca sunt tulburari hormonale..greu de gasit un raspuns cert aici pe forum.
bafta
Privitor la sani mergi la medicul care ti-a indicat eco, cred ca sunt tulburari hormonale..greu de gasit un raspuns cert aici pe forum.
bafta
Da este adevarat, a postat de pe contul meu o cumnata de a mea, ca ea nu avea cont, si e adevarat a fost operata de adenocarcinom.Cat despre mine asa cred si eu ca sunt tulburari hormonale, dar am fost la endocrinologie, si pana acum nu am nici un raspuns cert, ma simt f rau, am niste dureri de cap groaznice si chiar nu mai stiu ce sa mai fac.Mi s-a dat sa fac aceasta prolactina, dar acum ca a iesit bine, nu mai stiu care poate fi cauza.
Ca sa te linistesti solicita o SONOELASTOGRAFIE..este ultima tehnica medicala prin care se depisteaza precoce cancerul mamar.
Mult noroc, sunt convinsa ca nu este nimic, dar trebuie sa faci ceva sa-ti recapeti calmul.
Si da o veste buna aici.
Si da o veste buna aici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Nodul la san
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 3Probleme la san!
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 15Nodul sau chist?
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 3sani lasati si moi
- 48cancer de san?
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 2traumatism san
- 3probleme la san de cate zile