dureri de sani - lateral
buna...am dureri de sani si nu inteleg cauza.ambii sani ma dor lateral.am 24 ani si nu am mai avut asemenea probleme pi akum.durerea nu e insuportabila dar daca ii ating simt durere.ce poate fi?merci anticipat
10 comentarii
Cel mai probabil poate fi o dereglare hormonala la virsta asta, dar nu strica sa-ti faci o ecografie de san ca sa fii 100% sigura.Mergi la un ginecolog si-ti va spune ce este cel mai bine sa faci Bafta.
am 46 ani si ma dor f tare sti inul sting(mastoza ghistica).ce sfat imi dati.multumesc mult
de unde stiti ca aveti mastoza chistica, cine va spus asta.trebuie sa faceti o mamografie, ecografie, sonoelastografie pentru certitudine.Dar intradevar mastoza doare, va doare si subaxilar sau numai sanul?
Buna, am si eu o problema; de cateva zile am inceput sa simt o intepatura la sanul drept, ceva de genul cum te-ar intepa inima, dar inima e in partea stanga, Sunt niste intepaturi repetate care dureaja in jur de 5-10 minute. Va rog sa imi dati si mie un sfat dak aveti idee din ce cauza pot fi. Eu ma gandeam k poate sunt din cauza oboselii, mentionez k lucrez k ospatarita si am program de 16-17 ore pe zi 2 zile lucrez, iar 2 sunt libera.voi ce ziceti? Ar putea fi din cauza asta? sau o fi ceva mai grav, de genul nodul la san?Astept un raspuns cat mai repede cu putinta. Va multumesc anticipat.O zi frumoasa
Simtiti ca va doare in sin sau in muschiul pectoral, e o diferenta.Ce virsta aveti?Durerea e inainte de mestruatie sau tot timpul?
Simt k ma doare in san, de fapt e ca o intepatura de inima. nu ma doare tot timpul, cam o data pe sapt. In urma cu vreo 2 saptamani m-a intepat prima data si eram la munca, pe la sfarsitul programului, de aceea ma gandeam k o fi poate din cauza oboselii si a doua oara tot la munca eram. De ambele dati a fost intre orele 22-1 noaptea. Durerea a fost dupa menstruatie, cam la o saptamana. Multumesc frumos pt tot
Scuze, am uitat sa mentionez k am 25 ani si jumate, nu am copii, sunt doar logodita si am o viata sexuala activa, nu stiu dak are vreo legatura
parerea mea este sa va faceti o ecografie de san si asta va lamuri exact problema.
nu ma doare doar sanul.am facut mamografie si mi sa spus ca mor c u ia
De doua zile ma dor sanii, mameloanele sunt foarte sensibile la atingere si imi simt sanii mai tari si mai grei decat de obicei.. Ce ar putea fi?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de san
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 10va rog un sfat! sufar de fibroadenom la ambii sani
- 6sfarcuri ascunse
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 0Artizia si durerea de sani
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen