HPV / Cancer gat?
Buna seara! Ma confrunt cu o infectie de 4 luni de zile. A inceput cu la nivelul gatului, iar apoi a coborat la nivelul plamanilor. Am facut 3 cure cu antibiotice si pe langa, am luat saci de medicamente. In timpul ultimei cure cu antibiotic (Klacid) limba a inceput sa mi se faca alba, sa ma ustere gatul in parti, iar in partea de jos simteam nevoia foarte deranjanta de a merge tot timpul la baie si aveam secretii albicioase. Am tot luat Fluconazol si am tinut regim, in ideea ca am facut Candida. Apoi am fost si la dermatolog dar a zis ca nici vorba de asa ceva (la inceputul lui Decembrie)
Care este problema acum?
SIMPTOME GAT:
Gatul mi se inflameaza constant, daca nu iau ceva pentru el, am limba alba in continuare, imi simt ceva crescut in gat, ceva alb pe amigdale si interiorul obrajilor, uneori cand inghit (fara sa mananc) simt cum mi se scurge ceva din gat, iar in saliva de dimineata se distinge o secretie de culoare galbena si nu stiu ce sa mai cred.
Am atasat poze aici:
https://imgur.com/a/rs9H0 (va rog, vizualizati fotografiile cu zoom)
SIMPTOME PLAMAN:
- durere venoasa?, intepaturi, junghiuri plaman
- senzatie de plamani "crestati cu cutitul", mancati, sapati, care se accentueaza pe zi ce trece
- momente dese in care simt ca ma sufoc, simt ca nu iau suficient aer -> obosesc repede, ametesc rau uneori (desi iau Foster)
- la expiratie cu gura deschisa se aude o suieratura, nu tot timpul (nu, de cand iau Foster(2 zile ), dar tot ma sufoc)
- bolboroseala plaman, rar
- trahee acoperita - o pelicula lipita de ea care se da foarte greu jos cand imi dreg vocea
Care este problema acum?
SIMPTOME GAT:
Gatul mi se inflameaza constant, daca nu iau ceva pentru el, am limba alba in continuare, imi simt ceva crescut in gat, ceva alb pe amigdale si interiorul obrajilor, uneori cand inghit (fara sa mananc) simt cum mi se scurge ceva din gat, iar in saliva de dimineata se distinge o secretie de culoare galbena si nu stiu ce sa mai cred.
Am atasat poze aici:
https://imgur.com/a/rs9H0 (va rog, vizualizati fotografiile cu zoom)
SIMPTOME PLAMAN:
- durere venoasa?, intepaturi, junghiuri plaman
- senzatie de plamani "crestati cu cutitul", mancati, sapati, care se accentueaza pe zi ce trece
- momente dese in care simt ca ma sufoc, simt ca nu iau suficient aer -> obosesc repede, ametesc rau uneori (desi iau Foster)
- la expiratie cu gura deschisa se aude o suieratura, nu tot timpul (nu, de cand iau Foster(2 zile ), dar tot ma sufoc)
- bolboroseala plaman, rar
- trahee acoperita - o pelicula lipita de ea care se da foarte greu jos cand imi dreg vocea
5 comentarii
nici una nici alta.. mai mult ca sigur
cel mai probabil ce a fost acum 4 luni.. nu a fost o infectie
a fost un reflux gastro-esfagian care a afectat faringele si amigdalele
restul tratamentului fiind gresit..ai dereglat complet tractul digestiv si imunitar... si acum ai ce ai
din poze. limba incarcata.. fiind oglinda tractului digestiv. fix asa arata si mucoasele gastro-intestinale
amigdalele marite in volum.. arata ca esti o persoana cu reflux din copilarie
Cazeumul din amigdalele este un semn de inflamatie cronica in gat si NU se trateaza cu antibiotice
Ai nevoie de investigatii serioase la Gastrologie...
in rest gasesti pe forum sute de sfaturi ce NU trebuie sa mai consumi..si ce trebuei sa faci cu amigdalita cu cazeum
cel mai probabil ce a fost acum 4 luni.. nu a fost o infectie
a fost un reflux gastro-esfagian care a afectat faringele si amigdalele
restul tratamentului fiind gresit..ai dereglat complet tractul digestiv si imunitar... si acum ai ce ai
din poze. limba incarcata.. fiind oglinda tractului digestiv. fix asa arata si mucoasele gastro-intestinale
amigdalele marite in volum.. arata ca esti o persoana cu reflux din copilarie
Cazeumul din amigdalele este un semn de inflamatie cronica in gat si NU se trateaza cu antibiotice
Ai nevoie de investigatii serioase la Gastrologie...
in rest gasesti pe forum sute de sfaturi ce NU trebuie sa mai consumi..si ce trebuei sa faci cu amigdalita cu cazeum
Dar, de exemplu, daca am facut o prostie? Pe data de 6 septembrie eu mi-am facut singur felatie. Seara, a inceput sa ma doara gatul, nu a trecut cu leacuri babesti, incepusem sa tusesc sec si ma chinuia foarte tare inainte de culcare. Uneori aveam o senzatie din gat, ca un fel de inflamatie pulsatorie - nu stiu cum s-o descriu, care ma facea sa si lacrimez. si apoi simptomele au evoluat, au ajuns la plaman..
Ce as fi putut aduce de acolo la nivel oral? Nu am avut niciodata contact sexual cu altcineva
Chiar acum, de exemplu, simt ca ma sufoc, ca nu iau destul aer, desi nu suier.
Ce as fi putut aduce de acolo la nivel oral? Nu am avut niciodata contact sexual cu altcineva
Chiar acum, de exemplu, simt ca ma sufoc, ca nu iau destul aer, desi nu suier.
cred ca e cazul de un consult la psiholog
Ca nu e normal stiu si eu.. Dar va intreb pentru ca nu am pe cine si as avea nevoie de un raspuns obiectiv.
reciteste ce am scris mai sus..acolo scrie concret ce ai de facut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Pete galbene in gat
- 3Usturime in gat dimineata
- 5senzatia de gadilat in gat...
- 3Probleme cu gatul!
- 26Simt o jena in gat pe partea dreapta sub forma de usturimi, arsuri
- 10Durere cronica la baza gatului
- 3Am o problema cu gatul
- 1Gat iritat
- 2Senzație de ceva în gat.
- 4Infectie in gat
- 0simt puroi in gat
- 8problema in gat
- 2Problemă la nivelul gâtului
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 2Puroi in gât
- 9Presiune in gat (sub marul lui Adam)
- 1Nod in gat si iritatie
- 1Iritatie a esofagului
- 2O tuse seaca cu gadilat in gat
Mai multe informații despre: problema in gat infectie in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: