Tulburari de vedere
Buna ziua,
In ultima perioada trebuie sa stau foarte mult in fata monitoarelor (lucrez mult), si am observat ca incep sa vad din ce in ce mai rau.
As vrea sa iau ceva suplimente in acest sens, insa nu stiu ce ar fi cel mai recomandat. Precizez ca uneori vad in ceata si trebuie sa ma fortez ca sa vad bine.
Deasemenea, niste sfaturi pe baza de alimentatie sunt si ele mai mult decat binevenite.
Multumesc.
In ultima perioada trebuie sa stau foarte mult in fata monitoarelor (lucrez mult), si am observat ca incep sa vad din ce in ce mai rau.
As vrea sa iau ceva suplimente in acest sens, insa nu stiu ce ar fi cel mai recomandat. Precizez ca uneori vad in ceata si trebuie sa ma fortez ca sa vad bine.
Deasemenea, niste sfaturi pe baza de alimentatie sunt si ele mai mult decat binevenite.
Multumesc.
3 comentarii
Luteina si Betacarotenul ajuta in aceste situatii deasemenea sucul de afine. Din practica am observat faptul ca sunt folositoare compresele pe pleoape cu bitter suedez seara inainte de culcare.
Buna ziua! Mergi si la un consult oftamologic, este posibil sa ai si un mic viciu de refractie care sa necesite corectie optica.Iti recomand si lentile cu filtru pentru calculator. Numai bine
Multumesc frumos.
In ianuarie am sa merg sigur la o consultatie. Precizez ca am 26 de ani.
Am afine inghetate - am sa mananc din acelea + ca am inceput sa-mi fac la blender morcovi fierti (care contin betacaroten si fierti am citit ca betacarotenul pe care il contin este absorbit in procent de 90% de corp) cu banane.
Am sa-mi fac la bender si afine cu alte fructe.
In plus iau acum si 15 tablete de suplimente naturale denumite NUTROF care contine printre altele si luteina 3 mg, zinc 7, 4 mg (care scrie ca contribuie la mentinerea vederii normale).
Comprese pe ochi cu bitter suedez mi-i frica sa fac sincer sa fiu... Am primit de curand o crema de fata cica pt riduri si si cu aia mi-i frica sa ma dau in zona ochilor.desi m-am dat la inceput si nu stiu daca si din cauza asta vad mai rau... desi nu cred totusi.
@Dr. Alina Maria: corectia optica se realizeaza cu ajutorul ochelarilor ?
Multumesc.
Orice alt sfat este binevenit.
In ianuarie am sa merg sigur la o consultatie. Precizez ca am 26 de ani.
Am afine inghetate - am sa mananc din acelea + ca am inceput sa-mi fac la blender morcovi fierti (care contin betacaroten si fierti am citit ca betacarotenul pe care il contin este absorbit in procent de 90% de corp) cu banane.
Am sa-mi fac la bender si afine cu alte fructe.
In plus iau acum si 15 tablete de suplimente naturale denumite NUTROF care contine printre altele si luteina 3 mg, zinc 7, 4 mg (care scrie ca contribuie la mentinerea vederii normale).
Comprese pe ochi cu bitter suedez mi-i frica sa fac sincer sa fiu... Am primit de curand o crema de fata cica pt riduri si si cu aia mi-i frica sa ma dau in zona ochilor.desi m-am dat la inceput si nu stiu daca si din cauza asta vad mai rau... desi nu cred totusi.
@Dr. Alina Maria: corectia optica se realizeaza cu ajutorul ochelarilor ?
Multumesc.
Orice alt sfat este binevenit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 9cine ma poate ajuta
- 6in campul vizual apar: flocoane sub forma de puncte, linii, bastonase, mai opace sau transparente
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 1Ceata ochiul stang
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 1Pata neagra camp vizual
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 1incetosarea privirii cand clipesc
- 0Orbire la un singur ochi cateva minute
- 0Aparitie fulgere de la lumina difuza
- 4Tumoare la creier posibil
- 2Tulburări de vedere
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: