Vedere Incetosata

Buna seara :). Ma numesc Silviu, am 17 ani si la varsta de 14 ani am aflat ca am probleme cu vederea. Cu ochiul stang vad incetosat rau. Nici de la 30 de cm nu vad, iar cu dreapta un pic mai bine, dar nu total. Observatii:
- Seara ma culc tarziu, dupa ora 1 si ma trezesc dimineata la 7 sa plec la scoala. Asta ar insemna ca dorm doar 5-6 ore pe noapte si cred ca ma afecteaza mult ca nu am cateva ore de odihna. Ex: Azi eram cu prietenii prin oras, si cand trecea o masina, ei puteau sa vada numarul de imatriculare de la distanta foarte mare. Eu nici la 10 metri nu vad :|
- In copilarie ma jucam cu prietenii si am fost lovit de multe ori cu diferite obiecte in ochiul stang.
- M-am uitat intr-o zi in oglinda si am vazut ceva diferit la ochiul stang. Nu ma prea pricep sa explic dar va spun. Parca a "curs" ceva din ochi. Ceva apos, iar cand inchid usor ochiul vad mai clar.
Am ochelari de 2 ani si jumatate, din care 2 ani nu i-am purtat deloc. Pur si simplu nu puteam sa-i port. Nu sunt obisnuit cu asa ceva. Ceva remedii ?:) Multumesc.
- Seara ma culc tarziu, dupa ora 1 si ma trezesc dimineata la 7 sa plec la scoala. Asta ar insemna ca dorm doar 5-6 ore pe noapte si cred ca ma afecteaza mult ca nu am cateva ore de odihna. Ex: Azi eram cu prietenii prin oras, si cand trecea o masina, ei puteau sa vada numarul de imatriculare de la distanta foarte mare. Eu nici la 10 metri nu vad :|
- In copilarie ma jucam cu prietenii si am fost lovit de multe ori cu diferite obiecte in ochiul stang.
- M-am uitat intr-o zi in oglinda si am vazut ceva diferit la ochiul stang. Nu ma prea pricep sa explic dar va spun. Parca a "curs" ceva din ochi. Ceva apos, iar cand inchid usor ochiul vad mai clar.
Am ochelari de 2 ani si jumatate, din care 2 ani nu i-am purtat deloc. Pur si simplu nu puteam sa-i port. Nu sunt obisnuit cu asa ceva. Ceva remedii ?:) Multumesc.
4 comentarii

Draga Silviu, sfatul meu...repede la oftalmolog cu trimitere de la medicul de familie.

Buna.O persoana apropiata are miopie inca de la varsta de 6 ani, acum avand 40.De doua zile aceasta persoana vede in ceata cu ochiul drept.Risca sa isi piarda vederea[ochiul drept fiind mai afectat]?Pot gasi tratament pentru aceasta afectiune[inclusiv naturist]?

Silviu, am uitat...parerea mea e ca ar fi bine sa te vada si un neurolog pt. linistea ta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am probleme cu vederea.. vad incetosat
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 9cine ma poate ajuta
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 3vedere in ceata
- 6Cand ma trezesc dimineata, vad ceva negru
- 5Ochi supra solicitati
- 5Fulgere de culoare alb-albastrui in ochi
- 4pierdere vedere la trezire cca 5 minute
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 9conjunctivita - vedere in ceata
- 0Vad in ceata
- 0Tobradex - vedere incetosata
- 2Vedere in ceata dupa plans