vad in ceata dupa cateva ore

buna seara..de ceva timp ametesc [fara sa am dureri de cap]..iau betaserc fara sa stiu efectiv cauza [se banuieste a fi de la o ureche ]..am observat insa ca la primele ore ale serviciului vad bine ceasul de la un panou aflat mai la distanta apoi vad doar in ceata fara sa mai disting ce ora indica.[intreb colegele caci ele nu au aceasta problema ]..mi s-a spus anul trecut ca am nistagmus spontan iar uneori mi se incruciseaza privirea cand sunt obosita [privesc in alta parte si-mi revin..]...ce ar putea sa provoace aceasta vedere in ceata ??? [diabet, probleme oculare..] multumesc pentru un eventual raspuns...
2 comentarii

Stimata Lorena, daca aveti probleme cu tensiunea arteriala (hipertensiune) este bine sa va indreptati catre un medic oftalmolog pentru a va trimite spre o investigatie pentru un posibil AVC. De regula vederea in ceata poate indica un inceput de AVC. Desigur simptomele pot fi cauzate si de alte cauze, dar in cazul AVC trebuie actionat rapid pentru a impiedica evolutia.

multumesc pentru raspuns..tensiunea mea nu trece de 11..acum 2 saptamani era 10 cu 6. [dupa ce am baut cafea]..am 35 ani si 50 kg [daca ajuta cu ceva aceste date]

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 5vad pete si scame pe ochi.
- 3vad in ceata
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 2vedere neclara
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 0Vedere in ceata
- 8Neurooftalmologie - retinopatie diabetica - pierderea brusca a vederii
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 12Dungi in vedere
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 7Vad o luminita
- 1Jena +vedere usor in ceata la un ochi
- 0Un sfat - liniute punctulete in campul vizual cand trec la lumina
- 6Probleme cu ochii.
- 2Tulburari de vedere urmate de durere de cap
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: