Vedere dubla ochiul drept.
Buna ziua! In urma cu doua luni am remarcat ca mi s-a deteriorat vederea la ochiul drept. Incepeam sa vad dublu. M-am prezentat la Oftalmologie si mi s-au prescris ochelari, cu dipotrie -0, 75 la ochiul bolnav, la stangul vederea fiind perfecta. Dupa vreo 10 zile, timp in care am simtit o continua deteriorare a ochiului, am intrat in posesia ochelarilor, insa nu mi-au folosit la nimic... M-am prezentat la alti doi oftalmologi, care au ajuns la concluzia ca vederea nu imi este afectata, insa din pricina lipsei de calciu la muschiul ochiului se produc niste spasme... Precizez ca sunt momente cand vad bine cu ochiul afectat, insa de foarte scurta durata.. Fractiuni de secunda. E adevarat ca am o carenta de calciu, putin sub limita. Cei doi oftalmologi din urma mi-au recomandat sa fac o cura de calciu si sa am rabadare... Se apropie luna si eu vad la fel de prost. Nu simt nici o ameliorare. As fi curioasa daca a mai avut cineva o problema asemanatoare si cum s-a rezolvat, daca intr-adevar, se rezolva. Mentionez ca nu am suferit nici un accident la ochi, nu am nici un alt simptom, nu prezint dureri de cap etc... Am facut si un EKG la care s-ar fi observat niste lipsuri de minerale... Asta fiind singura problema descoperita pana acum. Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna seara! Un camp vizual ai facut? Examen al simtului cromatic? Ce spune examenul fundului de ochi? Si examenul polului anterior(tulburari cristaliniene, cataracta subcapsulara posterioara???)...Astept aceste detalii; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2care ar fi cauza pentru care nu mi-a disparut aceasta diplopie si dupa corectia de atatia ani?
- 8vedere dubla - sfaturi
- 5Sotul meu vede dublu... asa dintr-odata.
- 0Diplopie la un copil de 4 ani jumatate
- 2Diplopie la un copil de 4 ani jumatate
- 4Vedere dubla
- 3Vedere dubla la un ochii
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Vedere dubla
- 3Astigmatism si vedere dubla/dublată(care e diferența?)
- 1Vedere dublă
- 1Vedere dubla (diplopie)
Mai multe informații despre: Vederea dubla
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: