Vedere dubla la un ochii
In urma cu doi ani in luna Martie mi sa intamplat același lucru iar in urma a 2 RMN sa dovedit a fi mușchi oculotor cu imflamatie su tumefactie, mi sa administrat medrol de 16 cate doua capsule pe zi si cloramfenicol 2g zi timp de 10 zile dupa care mi-a trecut ochiul, iar acum suntem tot in Martie si de doua zile același lucru vedere dubla, ochi putin mărit, la același ochii specific, si am inceput sa iau medrol dar fara antibiotic, dc acopăr ochii drept vad cu stângul si invers la fel, vad bine, dar dc nu ii acopăr vad totul dublu.ce pot face?va Multumesc.sunt disperata, nu pot vedea
3 comentarii
Buna ziua.Va recomand sa faceti din nou un RMN si apoi, in functie de rezultat, niste investigatii complexe minutioase, poate chiar in clinica universitara. Nu stiu amanunte, nu stiu nici macar cati ani aveti si ce alte probleme de sanatate aveti, dar problema dvs pare, din cate povestiti, una mai complicata. Astept sa ma tineti la curent. Multa sanatate va doresc!
Buna ziua, am consultat medicul neurolog si se pare k este o imflamatie a mușchiului ocular, exact ce sa intamplat si acum 2 ani, din cauza asta este si vederea dubla care ma supăra ffff tare, am un set de analize de facut si un RMN k sa vedem de unde pleaca inflamația!acum iau medrol de 32g 7 zile apoi in descrestere, milgama si vitamina c, acum as dori sa va întreb la cat timp se cunosc rezultatele dupa medrol, adică sa imi revină vederea sa dispară imflamatia.va Multumesc, o sa va țin la curent
Buna ziua. rapiditatea remiterii simptomelor variaza de la un pacient la altul. de asemenea depinde si de cat de mare a fost inflamatia. In mod normal ar trebui dupa cateva zile - 7-10 zile sa se amelioreze semnificativ. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2care ar fi cauza pentru care nu mi-a disparut aceasta diplopie si dupa corectia de atatia ani?
- 8vedere dubla - sfaturi
- 5Sotul meu vede dublu... asa dintr-odata.
- 1Vedere dubla ochiul drept.
- 0Diplopie la un copil de 4 ani jumatate
- 2Diplopie la un copil de 4 ani jumatate
- 4Vedere dubla
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Vedere dubla
- 3Astigmatism si vedere dubla/dublată(care e diferența?)
- 1Vedere dublă
- 1Vedere dubla (diplopie)
Mai multe informații despre: Vederea dubla
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: