Ecografie rinichi

Buna ziua,
In urma unor cistite care nu dispar, am facut mai multe ecografii inclusiv la rinichi la 4 medici diferiti. Primii 3 medici mi-au spus ca nu am nimic la rinichi, insa cel de-al 4-lea mi-a spus ca am mai multe pietre la ambii rinichi. La ultimul medic clinica este noua, probabil cu aparatura mai buna. Este posibil sa nu se vada aceste pietre la anumite aparate de exemplu daca nu-s foarte performante?
Totusi mi se pare ciudat si ca nu mi-a dat ecografia acasa, ci doar rezultatul...
Multumesc.
In urma unor cistite care nu dispar, am facut mai multe ecografii inclusiv la rinichi la 4 medici diferiti. Primii 3 medici mi-au spus ca nu am nimic la rinichi, insa cel de-al 4-lea mi-a spus ca am mai multe pietre la ambii rinichi. La ultimul medic clinica este noua, probabil cu aparatura mai buna. Este posibil sa nu se vada aceste pietre la anumite aparate de exemplu daca nu-s foarte performante?
Totusi mi se pare ciudat si ca nu mi-a dat ecografia acasa, ci doar rezultatul...
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3As dori sa aflu cat ma costa o operatie cu ultrasunete la rinichi, cu aproximatie
- 4Dieta pentru oxalati
- 3o piatra de 5mm la rinichi se poate elimina singura?
- 5nisip rinichi... recomandati-mi ceva eficient
- 2infectie urinara si nisip la rinichi
- 14Piatra rinichi
- 5am 21 de ani si o piatra de 3, 7 mm
- 14rinichii mei produc pietre in continuu
- 7rinichiul drept extirpat de vreo 6 ani iar acum are piatra la rinichiul stang
- 3ecografie, analize
- 5am niste pietre la rinichi... se poate ca din cauza asta ca urinatul sa fie intrerupt?
- 5Gastrita antrala eritematos exudativa
- 7Formatiune nodulara occipital drept
- 0interpretare ecografie genitala
- 1Interpretare ecografie san
- 3Interpretare ecografie
- 9Junghi in flancul stang
- 0rezultat ecografie
Mai multe informații despre: pietrele la rinichi ecografia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: