dureri de stomac si stari de voma
buna ziua, ma numesc Mihaela si am o problema, de cateva zile ma doare stomacul si am stari de voma, nu pot manca dar imi este foarte sete, am avut si cateva scaune moi, acum nu mai este nevoie sa merg la baie dar tot am stari de voma,
mai am o problema, imi cade parul foarte mult, ma spal la 2 zile, se ingrasa foarte repede si nu folosesc nimic de genul fixativ, spuma, nici macar nu este vopsit, ultima data cand a fost vopsit a fost in urma cu 5 ani, de fapt in toata viata mea nu a fost vopsit decat de 4 ori
va multumesc mult si astept un raspuns, sunt putin speriata
mai am o problema, imi cade parul foarte mult, ma spal la 2 zile, se ingrasa foarte repede si nu folosesc nimic de genul fixativ, spuma, nici macar nu este vopsit, ultima data cand a fost vopsit a fost in urma cu 5 ani, de fapt in toata viata mea nu a fost vopsit decat de 4 ori
va multumesc mult si astept un raspuns, sunt putin speriata
1 comentarii
V-ar trebui in primul rand un set de analize de rutina:hemolecugrama, gicemie, uree, creatinina, transaminaze.
Incercati sa urmati un tratament cu Lansoprazol 30mg, 1cp/dimineata inainte de masa si Metoclopramid 1cpx3/zi inainte de mese si daca nu aveti ameliorare vor trebui facute o endoscopie digestiva superioara si o ecografie abdominala.
Multa sanatate!
Incercati sa urmati un tratament cu Lansoprazol 30mg, 1cp/dimineata inainte de masa si Metoclopramid 1cpx3/zi inainte de mese si daca nu aveti ameliorare vor trebui facute o endoscopie digestiva superioara si o ecografie abdominala.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2URGENT Dureri abdominale si voma
- 2O intrebare.
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 1expectorez cu stari de voma
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 1dureri de stomac
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 4intrebari despre toxocara
- 3In ultima perioada vomit foarte des in fiecare dimineata si nu numai
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 1stare de voma
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 4Dureri acute de stomac
- 6Intrebare tratament HP
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 5Am vomat o pastila anticonceptionala Yasmin
- 2Inceput de gastrita
- 2Dureri la nivelul stomacului
Mai multe informații despre: Voma durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: