dureri de stomac si stari de voma

buna ziua, ma numesc Mihaela si am o problema, de cateva zile ma doare stomacul si am stari de voma, nu pot manca dar imi este foarte sete, am avut si cateva scaune moi, acum nu mai este nevoie sa merg la baie dar tot am stari de voma,
mai am o problema, imi cade parul foarte mult, ma spal la 2 zile, se ingrasa foarte repede si nu folosesc nimic de genul fixativ, spuma, nici macar nu este vopsit, ultima data cand a fost vopsit a fost in urma cu 5 ani, de fapt in toata viata mea nu a fost vopsit decat de 4 ori
va multumesc mult si astept un raspuns, sunt putin speriata
mai am o problema, imi cade parul foarte mult, ma spal la 2 zile, se ingrasa foarte repede si nu folosesc nimic de genul fixativ, spuma, nici macar nu este vopsit, ultima data cand a fost vopsit a fost in urma cu 5 ani, de fapt in toata viata mea nu a fost vopsit decat de 4 ori
va multumesc mult si astept un raspuns, sunt putin speriata
1 comentarii

V-ar trebui in primul rand un set de analize de rutina:hemolecugrama, gicemie, uree, creatinina, transaminaze.
Incercati sa urmati un tratament cu Lansoprazol 30mg, 1cp/dimineata inainte de masa si Metoclopramid 1cpx3/zi inainte de mese si daca nu aveti ameliorare vor trebui facute o endoscopie digestiva superioara si o ecografie abdominala.
Multa sanatate!
Incercati sa urmati un tratament cu Lansoprazol 30mg, 1cp/dimineata inainte de masa si Metoclopramid 1cpx3/zi inainte de mese si daca nu aveti ameliorare vor trebui facute o endoscopie digestiva superioara si o ecografie abdominala.
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5vomit dupa ce mananc
- 2URGENT Dureri abdominale si voma
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 3mancare gatita... voma, greata + crampe
- 3durere stomac si spate?
- 5senzatia de voma dimineata
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 1durere stomac
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 124tuse seaca persistenta
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 4Bolboroseli stomac
- 5Antibioticele si menstruatia
- 4Dureri acute de stomac
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 1Dureri Stomac Ingrozitoare! Va rog ajutati-ma...
- 0Durere de stomac, scaun moale si greata.
Mai multe informații despre: Voma durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: