varicela la copil de 3 ani | Forumul Medical ROmedic

varicela la copil de 3 ani

23-04-2015
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
Buna,

Fetita mea de 3ani a facut varicela, eu personal nu am facut nicio boala a copilariei pana azi decat un furung..nu stiu ce am voie sa fac sau ce nu e bine sa fac. Ii pot face baie sa ii mai curat pielea de solutie, dupa cat timp? Cand o pot scoate afara, locuiesc la casa as vrea macar in curte sa o pot scoate?.este ingrojitor este plina saracuta in cap, urechi tot corpul mai putin picioare unde sunt putine.
ce imi recomandati?
5 comentarii
0
23-04-2015, ora 10:25
MD 27
Nu este medic/terapeut
MD 27
În niciun caz să nu o scoateti afară. Cam două săptămâni. Fără baie. Fara antibiotice, fără medicamente in general, îi daţi cu mixtură mentolată deoarece mâncărimea este destul de greu de suportat;
V-a dat un doctor diagnosticul de varicelă sau doar din auzite credeţi că ar fi?

Cu stimă,
Med.Stud.
0
23-04-2015, ora 10:43
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
Am sunat medicul pediatru si i-am spus ca are bubite pline de lichid care o mananca, atunci eram max 5-6 acum dupa 3zile are capul plin, urechi, bazin, spate, degetele maini pline...fata..mi-a spus sa o dau cu calamine, sa ii dau aerius seara si ascovit atat.
dupa cat timp ii pot face baie?este Pielea plina de calamine de 3zile o tot dau.k sa nu le rupa...sa ramana cu semne...:((
0
24-04-2015, ora 00:12
MD 27
Nu este medic/terapeut
MD 27
Fetiţa este foarte mică, chemaţi un doctor acasă, să fiţi siguri de diagnostic. Şi să îi puneţi toate întrebările pe care le aveţi. Să nu îi faceţi deocamdată baie şi nici sa nu cumva sa o scoateţi afară. Dacă este vorba despre varicela, aceasta îi scade puterea sistemului imunitar, şi ar putea contacta alte boli. Cam acestea ar fi indicaţiile.

Nu v-a expus totuşi medicul pe care l-aţi contactat astăzi ce are voie să facă şi ce nu?
0
24-04-2015, ora 09:49
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
Din pacate dr pediatru intr-un minut mi-a inchis tel fiind convins de ceea ce are copilul.mi-a spus doar cu ce sa o dau si atat.nici nu am apucat sa imi clarific eu tot ce aveam...sa aflu mai ales ca este prima data cand ma confrunt cu asa ceva si este vorba de copilul meu care este si mic.
0
24-04-2015, ora 09:52
lilicris
Nu este medic/terapeut
lilicris
ma gandeam la un tratament homeopat pt imunitate ca sa o ajute.?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Varicela sau vărsatul de vânt, o boală încă activă
  •