Varicela
Buna.Lunea trecuta fetita mea a facut varicela(7 ani)Eu mi-am facut analize si valoarea igg este 9.igm nu am facut.Sa-nteleg ca nu am avut varicela?Exista vreo sansa sa nu fac, eu si fratele ei de 1, 5 ani avand in vedere ca am avut non stop tangente cu ea?Duminica ar trebui sa merg la mare, daca se intampla acolo, ce masuri ar trebui sa iau, cat direaza carantina?Multumesc
1 comentarii
Buna ziua
Perioada in care fetita Dvs., care a facut varicela, va poate transmite celor din apropiere virusul este de 2-3 saptamani, de la debutul bolii ei.
IgG cu valori mici pt. virusul varicelo-zosterian indica doar faptul ca in trecut organismul Dvs. a venit in contact cu virusul.
Avand in vedere expunerea Dvs si a fratelui la contactul cu fetita este foarte probabil ca veti dezvolta o forma de varicela. Carantina dureaza, in medie, 3 saptamani. Dupa parerea mea ar trebui sa amanati concediul la mare. Sanatate !
Perioada in care fetita Dvs., care a facut varicela, va poate transmite celor din apropiere virusul este de 2-3 saptamani, de la debutul bolii ei.
IgG cu valori mici pt. virusul varicelo-zosterian indica doar faptul ca in trecut organismul Dvs. a venit in contact cu virusul.
Avand in vedere expunerea Dvs si a fratelui la contactul cu fetita este foarte probabil ca veti dezvolta o forma de varicela. Carantina dureaza, in medie, 3 saptamani. Dupa parerea mea ar trebui sa amanati concediul la mare. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2varsat de vant in timpul sarcinii
- 10varicela-URGENT!!!
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 3Varicela sau nu!?
- 2varsat de vant in primul trimestru de sarcina
- 335 de ani, varsat de vint, consecinte permanente?
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 4baietelul meu a facut varicela
- 4varicela?
- 10cicatrici lasate de varsat de vant
- 5eruptie la nivelul scalpului
- 1varicela si alunitele
- 5Varicela baietel 5, 5 ani urgent
- 2Discutii despre varicela
- 0varsatul de vant
- 2Varicela la 17 ani
- 1Semne dupa varicela
- 2Varicela