Varicela - 24 ani
Buna ziua,
Am 24 de ani si din pacate abia acum am facut varicela. Prima bubita mi-a iesit pe data de 2.01. Ieri 8.01, m-am simtit mai bine, nu mai dureau asa tare si nici nu m-a mai mancat pielea, nu am mai facut febra, doar durere de cap am mai avut. Azi dimineata am observat ca au inceput sa doara iar usor si sunt rosii de jur imprejur si unele parca s-au transformat in cosuri cu lichid galben in mijloc (am inclusiv pe fata). Le-am dat cu aciclovir, mixtura si unele care au fost sparte cu baneocin (acelea arata mai rau, au ca o coaja ceva neagra/inchisa la culoare. Este normal ?
Am 24 de ani si din pacate abia acum am facut varicela. Prima bubita mi-a iesit pe data de 2.01. Ieri 8.01, m-am simtit mai bine, nu mai dureau asa tare si nici nu m-a mai mancat pielea, nu am mai facut febra, doar durere de cap am mai avut. Azi dimineata am observat ca au inceput sa doara iar usor si sunt rosii de jur imprejur si unele parca s-au transformat in cosuri cu lichid galben in mijloc (am inclusiv pe fata). Le-am dat cu aciclovir, mixtura si unele care au fost sparte cu baneocin (acelea arata mai rau, au ca o coaja ceva neagra/inchisa la culoare. Este normal ?
3 comentarii
E sigur varicela? Sa nu le spargi..Mixtura era deajuns...si Aerius sa cumperi, 7-10 comprimate filmate.
Buna ziua doamna doctor am o intrebare de 3 zile am varicela am o eruptie foarte mare peste tot corpul am bubite problema este ca ma mănâncă îngrozitor ma dau cu mixtură mentolata dar nu are nici un efect simt k nu mai pot nu pot dormi nu pot mânca am vorbit cu medicul de familie si mi-a zis ca nu are ce sa imi faca dar nu mai suport va rog ajutati-ma nu mai pot urlu de durere multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2risc imbolnavire varicela?
- 2Varicela la maturitate
- 3Varicela sau nu!?
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 8Varicela... Cosmar? chiar nu exista solutie?
- 3Nelamuriri in legatura cu Varicela
- 4De ce nu am simptome la bolile copilariei ?
- 1Varicela... cat mai dureaza?
- 1varicela cu complicatii
- 6Varicela la 46 de ani
- 5Varicela baietel 5, 5 ani urgent
- 5varicela la copil de 3 ani
- 1varicela atipica?
- 3Varicela - Vaccin
- 2Discutii despre varicela
- 7entorsa de glezna in timpul varicelei - fasceita necrozanta
- 0Varicela - purtator virus
- 0Vezicule cu lichid
- 1Varicela chiar inainte de concepere