Discutii despre varicela | Forumul Medical ROmedic

Discutii despre varicela

15-12-2017
Mariamira
Nu este medic/terapeut
Mariamira
Buna seara. Am 32 de ani si am facut varicela. Sunt in a 6 zi si am mers din nou la medicul de boli infectioase care mi-a spus ca mi s-au infectat veziculele si mi-a recomandat antibiotic. Sunt plina pe fata de astfel de vezicule infectate care au diametrul de 1, 5 cm. Ma gandesc cu groaza ca exista posibilitatea sa imi ramana cicatrici urate. Aveti idee daca antibioticul ma poate ajuta totusi sa mi se regenereze tesutul si sa nu ramana cicatrici? Si daca raman vor fi atat de mari cat este vezicula acum?
2 comentarii
0
18-12-2017, ora 15:00
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Poate nu e oportun să te gândești acum la cicatrici ci mai degrabă la complicațiile ce pot apărea.
0
21-12-2017, ora 01:25
Mimosa
Nu este medic/terapeut
Mimosa
nu exista vreun antibiotic care sa repare pielea ! Nici vreunul care sa impiedice cicatricele. Iar infectia nu este cauza variceleri. Varicela este o detoxifiere necesara a corpului, de aceeea se deschide pielea, ca sa iasa otrava prin piele caci altfel nu merhe. Cine baga chimicale in timpul asta face tot atat de bine ca si unul care arunca cu noroi pe masina cand ii este spalata. Ia ce vrei si fa ce vrei insa copiii mici se fac bine la varicela fara nici un antibiotic minune care oricum nici nu exista. SI varicela exista de mii de ani iar antibioticele numai de vreo 70 de ani...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Varicela sau vărsatul de vânt, o boală încă activă
  •