Nelamuriri in legatura cu Varicela
Buna ziua !am fost acum 4 zile la medic ca mi-au aparut niste bube pe corp si mi-a zis ca am varicela.Azi este a 4-a zi, iar dimineata am facut febra 38.6, pana acum febra era sub 37.5.M-a vazut iar medicul de familie si a spus ca la varicela nu se face febra si ca am niste complicatii, deoarece am pustule foarte multe si f.purulente + rosu in gat si mi'a zis iau antibiotic.Oare este ceva grav?Multumesc
3 comentarii
Nu, nu este nimic grav. Ca regula generala, varicela este o boala usoara. Usor suportata de copii, un pic mai greu de adolescenti, tineri si adulti, dar tot boala usoara este. Extrem de rar se complica cu pneumonie si exceptional de rar cu meningita.
Nu este evident necesar sa luati antibotice, totusi, daca medicul dv v-a dat o reteta in urma unui consult medical, ascultati-l. Daca, insa, acel antibiotic este exact Amoxicilina (simpla sau combinata sub nume precum Augmentin, Amoxiklav), atunci e mult mai bine sa nu luati asa ceva la varicela.
Nu este evident necesar sa luati antibotice, totusi, daca medicul dv v-a dat o reteta in urma unui consult medical, ascultati-l. Daca, insa, acel antibiotic este exact Amoxicilina (simpla sau combinata sub nume precum Augmentin, Amoxiklav), atunci e mult mai bine sa nu luati asa ceva la varicela.
Nu, antibioticul este Zinnat.Pot sa-l iau ?
si inca ceva.ma ustura tare gatul abia pot sa inghit sa fie tot de la varsatul de vant?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1varicela sau varsatul de vant
- 10varicela-URGENT!!!
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 3Varicela sau nu!?
- 15Varicela :((
- 3perioada de incubatie-varicela
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 4baietelul meu a facut varicela
- 4Indepartarea semnelor lasate de varicela
- 2Varicela
- 1de cinci zile am varicela
- 3Varicela - 24 ani
- 1varicela atipica?
- 1Varicelă
- 1Infecția bubelor in varicela