ameteala permanenta
Buna ziua.De vreo saptamana ametesc continu, la inceput doar seara cand ma asezam in pat si dimineata indiferent daca ma ridicam brusc sau nu.Acum vad ca si in timpul zilei sant ametita.Vreau sa mentionez ca 40 de zile am luat Calmepam 1.5 una pe zi..iar acum de 2 saptamani iau o zi da una nu.Aceste pastile le-am luat pt alte afectiuni si intrebarea mea este sa fie oare de la ele de la faptul ca le-am rarit???
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 4ameteli si dureri de cap
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 4Ce poate fi ?
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 0ameteala, auz amplificat
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 5ameteala (vertij)
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 4Ameteala poate fi psihica?
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: