ameteala permanenta

Buna ziua.De vreo saptamana ametesc continu, la inceput doar seara cand ma asezam in pat si dimineata indiferent daca ma ridicam brusc sau nu.Acum vad ca si in timpul zilei sant ametita.Vreau sa mentionez ca 40 de zile am luat Calmepam 1.5 una pe zi..iar acum de 2 saptamani iau o zi da una nu.Aceste pastile le-am luat pt alte afectiuni si intrebarea mea este sa fie oare de la ele de la faptul ca le-am rarit???
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8fobie sau nu?
- 4Dureri de cap si ameteli
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 0ameteala si tulburari de auz
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 0Stari de voma, ameteala
- 1nu puteam ridica capul
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 2ametesc cand mi-e foame
- 14ameteli puternice... de vreo 2 luni
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 1tremor, ametealam diferite simpotome
- 1Ameteala puternica - lesin
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: