va rog interpretare PAPANICOLAU

va rog sa-mi raspundeti ca sunt disperata..CALITATEA FRONTULUI:satisfacator pt evaluare; ALTE ASPECTE NON-NEOPLAZICE: inflamatie, repartitie atipica; metaplazie; paracheratoza; LEZIUNI PAVIMENTOASA INTRAEPITELIALA USOARA:HPV(POSIBI)..cum adica posibil ? sunt disperta pt ca acest virus este responsabil de cancerul de col uterin...Ar trebui sa repet Papanicolau?.VA MULTUMESC
3 comentarii

Va recomand sa faceti urgent examenul Papanicolau la spitalul pantelimon Bucuresti d-na doctor Vladescu si sa aduceti la cunostinta rezultatul anterior.In privinta HPV, nu neaparat inseamna ca aveti unul din tipurile care cauzeaza cancerul.

Va multumesc pt raspuns.dar de ce ati spus sa fac urgent Papanicolau?...este ceva grav?...dar nu stiu daca e bine sa faci unul dupa altul?? trebuie sa astept ceva timp??eu l-am facut acum in noiembrie.inca o data va multumesc

sunt forarte speriataam 21 ani, si mama mea aprimit ieri diagnosticul neo col uterin grad II ce inseamna asta ? va rog sa ma ajutati

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15rezultate diferite papanicolau
- 2analize papanicolau
- 4interpretare test papanicolau
- 9interpretare analize: testul Papanicolau
- 3analize papanicolau
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 4Interpretare examen Papanicolau
- 2interpretare rezultat Papanicolau
- 0rezultat test Papanicolau
- 0Test babes papanicolau
- 6analize secretie vaginala
- 1rezultat papanicolau
- 0interpretare test papanicolau, va rog
- 1Papanicolau
- 2Rog interpretare test Papanicolau.Sunt in strainatate si am pierdut nr de tel al dr meu.
- 4ASCUS posibile cauze si tratament
- 0Test Papanicolau
- 3raport sexual inainte de efectuarea testului papanicolau
- 0Rezultat Pap
- 0Rezultat Papanicolau in mediu lichid
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: