testul Papanicolau
Am facut testul Papanicolau si as dori sa stiu daca este in regula sau trebuie urmat vreun tratament.
Frotiu intens inflamator (TBS).
Ex. NORMAL
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala si doctorul mi-a spus ca nu sunt probleme.
Va multumesc!
Ex. NORMAL
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala si doctorul mi-a spus ca nu sunt probleme.
Va multumesc!
5 comentarii
Scrie si rezultatul examenului secretiei vaginale.
REVENIRE
Am facut testul Papanicolau si as dori sa stiu daca este in regula sau trebuie urmat vreun tratament.
Ex. NORMAL - (altceva nu scrie)
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala, cu rezultatul - Epitelii izolate si grupate, leucocite moderate, flora vaginala formata din bacili doderleini, rari bacili gram negativi.
Va multumesc!
Ex. NORMAL - (altceva nu scrie)
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala, cu rezultatul - Epitelii izolate si grupate, leucocite moderate, flora vaginala formata din bacili doderleini, rari bacili gram negativi.
Va multumesc!
Deocamdata nu e nevoie de tratament...Rezultatul e bun, dar se coreleaza cu simptomatologia, cu motivele pentru care te-ai adresat medicului si ai dorit sa faci aceste analize. Daca ai sau vor apare neplaceri in sfera genitala va trebui sa urmezi un tratament.Deci faci cum a decis medicul.
Va multumesc pentru raspunsul prompt!
Nu am nici un fel de simptom. Analizele le-am facut deoarece au fost decontate de servici. De aceea rezultatele le-am primit tot la servici, insa cele pt. Papanicolau nu mi le citise nici un doctor.
Nu am nici un fel de simptom. Analizele le-am facut deoarece au fost decontate de servici. De aceea rezultatele le-am primit tot la servici, insa cele pt. Papanicolau nu mi le citise nici un doctor.
Prin testul Papanicolau sau prin examen secretie vaginala se poate depista virusul herpetic sau trebuie sa ceri in mod special?
Multumesc!
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9interpretare test Papanicolau si examen bacteriologic
- 6interpretare papanicolaou
- 4secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual
- 7Analiza secretie vaginala si secretie col
- 3analize papanicolau
- 4analiza secretie vaginala
- 7rana pe col, papanicolau nivelul II
- 1Rezultate analiza secretie vaginala
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 7La testul papanicolau se depisteaza si infectia cu HPV?
- 2Mancarimi, inrosirea zonei genitale si scurgeri vaginale.
- 4rezultat ex citologic Babes Papanicolau
- 2Examen Papanicolau Conventional
- 0As dori si eu interpretarea rezultatului la testul papanicolau
- 0Interpretare rezultate Papanicolau
- 0Citire papanicolau
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: