urgent...papanicolau
Am facut testul papanicolau si mi-au iesit urmatoarele rezultate, va rog sa imi spuneti ce poate fi?diagnosticul care mi-i s-a pus este de anexita..este corect?si care ar fi tratamentu pe care ar trb sa il urmez?
Evaluarea calitatii frontiului:satisfacatoare.Modificari celulare benigne, frecvente PMN.Status hormonal compatibil cu varsta si anamneza.Citodiagnostic Babes Papanicolau clasa 2.Alte bacterii:flora cocobacilara.Modificari reactive asociate cu :inflamatie.fRFrotiu inflamator, infectios cu modificari celulare voetine(sau ceva de genu asta am inteles).va rog sa imi rasp
Evaluarea calitatii frontiului:satisfacatoare.Modificari celulare benigne, frecvente PMN.Status hormonal compatibil cu varsta si anamneza.Citodiagnostic Babes Papanicolau clasa 2.Alte bacterii:flora cocobacilara.Modificari reactive asociate cu :inflamatie.fRFrotiu inflamator, infectios cu modificari celulare voetine(sau ceva de genu asta am inteles).va rog sa imi rasp
3 comentarii
In nici un caz nu se pune diagnostic de anexita pe urma unei citologii Papanicolaou.Anexita inseamna inflamarea anexelor uterului(trompe sau ovare).Testul Papanicolaou v-a iesit in limite normale, numai ca aveti o infectie vaginala si din citologie nu se stie natura ei.De aceea este indicat sa completati analizele cu examen de secretie vaginala, culturi col, Ag. Chlamydia si Mycoplasma/Ureaplasma.In functie de rezultat veti primi si un tratament adecvat.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Multumesc pt rasp dv.Am facut un examen de secretie iar medicul ginecolog mi-a sp ca mi-a iesit o secretie mai urata, si mi-a dat sa iau macmiror ovule.Oare isi va face efectul, reprezinta tratamentul corespunzator?
ajutati-ma sa postez si eu o intrebare.sunt incepator.raspunsuri la intrebarile altora am resit.dar eu cum unde postez intr?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare analize papanicolau
- 5testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
- 2mi-am facut testul papanicolau si rezultatul a iesit bine, parca sunt cateva probleme
- 4ce inseamna testul papanicolau?
- 3analiza papaniculau
- 3Babes Papanicolau
- 12test papanicolau - rezultate
- 6test papanicolau
- 2interpreatare test papanicolau
- 4interpretare examen papanicolau
- 2Rezultat Babeş Papanicolau
- 2Interpretare test Papanicolau
- 0interpretare test
- 0Rezultat test Papanicolau
- 0interpretare rezultat... Va multumesc
- 1Cine imi poate interpreta si mie rezultatul testului Babeș Papanicolau?
- 0Test papanicolau C3 LSIL asociat infectiei cu hpv
- 0Scurgere roz cateva zile dupa Papanicolau
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: