usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
am fost akum 3 luni la ginecolog pt ca aveam dureri insuportabile la menstruatie, dureri de spate si de ovare, plus ca am litiaza renala, uterul nedezvoltat si ovare micropolichistice, pe langa asta dismenoree.ginecologul mi-a recomandat sa fac un copil dar pt ca nu sunt pregatita am spus ca prefer un tratament.mi-a prescris anticonceptionale Logest.dar mi-a zis sa iau si Ciproquin si Indometacin supozitoare.Intradevar nu am mai avut dureri la menstruatie si nici alte probleme dar akum ma confrunt cu niste usturimi ingrozitoare, cred ca am si ovarele inflamate.am facut bai se sezut cu ceai de galbenele si ceai de coada soricelului de 2 zile dar nu dau rezultate foarte bune, ce ar trebui sa fac??? sa iau din nou ciproquin si indometacin sau altceva.poate un antiinflamator pt ovare???dar pt usturimi ce sa iau???? va rog ajutati-ma.multumesc
5 comentarii
va rog dk ati patit asa ceva sau stiti ce ar trebui sa fac.ajutati-ma
Mergi din nou la ginecolog, ar fi bine sa faci, inainte de inceperea oricarui tratament, un examen bacteriologic, micologic al secretiei vaginale si cervicale, examen Papanicolau, pentru prescrierea unui tratament adecvat; pana la obtinerea rezultatelor, medicul ginecolog iti poate prescrie, de exemplu, Polyginax, 1 ovul pe zi, seara, 12 zile; iti mai recomand igiena locala riguroasa, cu un gel intim, dimineata si seara;numai bine
am facut examen al secretiei si mi s-a spus ca am o simpla candida.dar o sa merg iar la ginecolog
si gel intim folosesc de mult timp de 3 ori pe zii.ovule am luat Mycoheal.sau ceva de genu nu mai tin minte chiar cum se numesc.dar o sa urmez sfatu dvs.multumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 3Termoterapie pat jad si spui adio durere de spate
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 17Durere in coapsa stanga
- 5dureri de cap si de spate
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 2Durere spate cam de 2 ani
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 1Dureri de spate
- 1dureri de spate foarte dese...
- 1Durere de ovare
- 1usturime genitala
- 4Durere spate
- 0Usturime si mncarime
- 1Durere ovar drept
- 1Postoperator, complicații menstruatie
- 0Durere in afara menstrei
- 1Problemă intimă
Mai multe informații despre: Durere de spate Dismenoreea durerea de ovare calmarea durerilor menstruale usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Dismenoreea - durerea menstruala
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de ovar
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durerea de uter (durerea uterină)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: