Durere de ovare
Buna seara dragii mei!
Am si eu o intrebare, defapt nu o intrebare cat o problema ce ma apasa si am nevoie de sfaturile voastre.
Am fost la medicul ginecolog cu problema ca mi-a intarziat foarte mult menstruatia iar acesta mi-a spus ca este de la chisturi ca am niste chisturi mici pe ovare si mi-a recomandat niste anticonceptionale pentru a scapa de ele.
le-am luat o singura luna pentru ca am simtit ca numai am nevoie de ele dar acum, dupa mult timp intampin niste probleme, nu neaparat din cauza ca am renuntat la ele.
am probleme cu ovarul drept, ma doare enorm de tare cand stranut, tusesc, ma misc mai brusc, e frig sau cald el ma doare. Nici nu vreau sa mentionez cat de rau ma doare in prima zi de menstruatie, asa rau ca nu ma pot misca si stau doar cu sticla de apa calda, nici un calmant nu ma ajuta.
iar aici nedumerirea mea cat si oful meu : ce sa fac cu aceasta durere? mi-am facut din nou programare la ginecolog dar peste cateva luni. aveti idee de ce ma doare atat de tare? Este grav? am nevoie de niste pareri.
multumesc mult! :)
Am si eu o intrebare, defapt nu o intrebare cat o problema ce ma apasa si am nevoie de sfaturile voastre.
Am fost la medicul ginecolog cu problema ca mi-a intarziat foarte mult menstruatia iar acesta mi-a spus ca este de la chisturi ca am niste chisturi mici pe ovare si mi-a recomandat niste anticonceptionale pentru a scapa de ele.
le-am luat o singura luna pentru ca am simtit ca numai am nevoie de ele dar acum, dupa mult timp intampin niste probleme, nu neaparat din cauza ca am renuntat la ele.
am probleme cu ovarul drept, ma doare enorm de tare cand stranut, tusesc, ma misc mai brusc, e frig sau cald el ma doare. Nici nu vreau sa mentionez cat de rau ma doare in prima zi de menstruatie, asa rau ca nu ma pot misca si stau doar cu sticla de apa calda, nici un calmant nu ma ajuta.
iar aici nedumerirea mea cat si oful meu : ce sa fac cu aceasta durere? mi-am facut din nou programare la ginecolog dar peste cateva luni. aveti idee de ce ma doare atat de tare? Este grav? am nevoie de niste pareri.
multumesc mult! :)
7 comentarii
Mergeti la ginecolog sa va consulte si sa aflati cauza durerii.
Cereti o ecografie sa vedeti la ce dimensiuni au ajuns chisturile si daca mai sunt faceti tratament cu ovule Propolicium. Topesc chisturile.
Cereti o ecografie sa vedeti la ce dimensiuni au ajuns chisturile si daca mai sunt faceti tratament cu ovule Propolicium. Topesc chisturile.
Ati aflat deja, de la medicul ginecolog, ca exista niste probleme. Incercati sa respectati ce spune acesta, altfel problemele pe care le aveti se pot agrava. Reluati examenul ginecologic si respectati tratamentul pe care vi-l trescrie medicul si nu ceea ce vi se spune pe internet.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Nu ar fi rau sa va faceti si un test de rezistenta la insulina.Rezistenta la insulina poate fi una din cauzele ovarelor polichistice.
multumesc mult pentru raspunsurile voastre ! sunt de mare ajutor! Totusi, daca ma mai puteti lamuri cu ceva v-as fii vesnic recunoscatoare : intre menstruatii, de 2 luni, asta fiind a 2-a, am o sangerare de 2-3 picaturi pe zi. ultima oara a tinut vreo 7 zile.
Am inteles ca este semnul ca vine perioada ovulatiei, dar este prima oara cand mi se intampla asta si m-am gandit ca poate fi tot de la acele chisturi.
Spuneti-mi, aveti idee cam de la ce ar fi?
Am inteles ca este semnul ca vine perioada ovulatiei, dar este prima oara cand mi se intampla asta si m-am gandit ca poate fi tot de la acele chisturi.
Spuneti-mi, aveti idee cam de la ce ar fi?
Sunt multe cauze ale sangerarilor intermenstruale inclusiv cele mentionate de dv. Majoritatea patologiilor dau sangerari intermenstruale.
Dupa 2 luni de la prima ecografie trebuia sa mergeti la ginecolog sa faceti alta si sa urmariti evolutia chisturilor.
Aparitia sangerarilor intermenstruale si a durerilor e iar un motiv de a merge la ginecolog.
Dati Cautare pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale. Veti gasi acolo si tratamente pt dureri.
Dupa 2 luni de la prima ecografie trebuia sa mergeti la ginecolog sa faceti alta si sa urmariti evolutia chisturilor.
Aparitia sangerarilor intermenstruale si a durerilor e iar un motiv de a merge la ginecolog.
Dati Cautare pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale. Veti gasi acolo si tratamente pt dureri.
Bună ziua! De 2 zile mă doare în partea stângă, în dreptul ovarului. Nu am mai avut asemenea dureri decât când aveam activitate fizică regulată, uneori. Dar a început să mă doară de ieri când împing, nu știu să explic exact. De exemplu când tușesc simt o durere în zona ovarului stâng. E posibil să fie o simplă răceală?
Buna ziua, este posibil sa fie o raceala, dar mai pot fi o multime de cauze, inclusiv o hernie. Va recomand o evaluare ginecologica, ce va include probabil si o ecografie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 8simt o durere in partea stanga jos cu radiatie prin toata burta
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 4m-am trezit cu dureri de ovare...
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 3Dureri ovare pe sarcina!
- 0dureri ovare severe cu radiere spre spate
- 2Nu ma mai excit / atrofie / durere de ovar
- 5Probleme la ovare
- 2Dureri ovare
- 4Infecție urinara/ candida
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: