Vena umflatura penis
De 3 zile am o vena pe penis care duce pana la "capul penisului" nu stiu cum sa ma exprim, in erecție este umflata vena si când ajunge la capul penisului apare un nod sau umflatura care doare daca apăs pe el
Stiice ar putea fii?
Stiice ar putea fii?
3 comentarii
Parerea mea: in timpul actului sexual unele vene superficiale pot fi lezate si apare un fel de tromboflebita superficiala locala. In erectie, cand fluxul de sange creste venele respective se dilata (ca la varicele de la gambe).
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Buna Theoooo.spune-mi te rog ce ai rezolvat la medic si ce tratament ai urmat, Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23problema penis - dilatare penis in zona mediana
- 7galma pe sub pielea penisului
- 10Mancarimi penis
- 9nu am idee ce este !!!!
- 7Problema cu mirosul penisului...
- 5probleme cu penisul...
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 4complex in legatura cu penisul meu
- 1Penis subtiat!
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
- 9Penis prea mare
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 1probleme cu pielea penisului
- 0Rana pe penis
- 2Problema Penis - Ajutor
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 2Papule perlate
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: