Vena umflatura penis
De 3 zile am o vena pe penis care duce pana la "capul penisului" nu stiu cum sa ma exprim, in erecție este umflata vena si când ajunge la capul penisului apare un nod sau umflatura care doare daca apăs pe el
Stiice ar putea fii?
Stiice ar putea fii?
3 comentarii
Parerea mea: in timpul actului sexual unele vene superficiale pot fi lezate si apare un fel de tromboflebita superficiala locala. In erectie, cand fluxul de sange creste venele respective se dilata (ca la varicele de la gambe).
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Buna Theoooo.spune-mi te rog ce ai rezolvat la medic si ce tratament ai urmat, Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea relaxat?
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 8curbare penis
- 6o am mare sau mica ?
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 9nu am idee ce este !!!!
- 6Implant bilute pe penis
- 2Actul sexual in sine dureaza 2-3 minute
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 5penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet
- 3penis cu mult preput
- 3varice si vase sparte pe penis
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 8Pata rosie pe preput vizibila
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 3pielea penis umflata
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: