O umflatura pe pielea penisului

Salut am 23 de ani si doresc sa stiu daca e cazul sa ma alarmez sau sa stau linistit.In urma cu 4 ani am descoperit pe pielea(sub piele) penisului in zona capului mici umflaturi(ca niste builute foarte mici) am 6 in total dar una dintre ele s-a marit unpic si daca strangeai unpic iesea ceva alb dar foarte foarte putin(ca un cos era dar nu cred ca iesea puroi)NU SUNT DUREROASE dar acuma a revenit la forma care o avea inainte si fara sa mai iasa nimic din el iar acu cateva zile am descoperit un neg(cred ca este neg) in zona anusului si am mai avut un neg pe mana.Toate aceste chesti sugereaza ca asi avea negi genitali sau sunt infectat cu HPV.Ceva pareri daca este posibil.
1 comentarii

Mergeti la dermantolog pentru consult si sa va electrocauterizeze negul HPV pina nu va apar mai multi. Sunati inainte sa vedeti cat va costa. Trimiterea se ia de medicul de familie, daca aveti asigurare, dar electrocauterizarea costa.
Informatie: Virusul HPV si herpesul genital se iau inclusiv cu prezervativ.
Ramaneti purtator, chiar daca electrocauterizati negii, asa ca informati persoana care doreste sa ia asa ceva inainte...
Ultima parte a acestei conferinte despre BTS tinerilor din liceele americane este despre Virusul HPV.
-*
(*modificat de admin)
Informatie: Virusul HPV si herpesul genital se iau inclusiv cu prezervativ.
Ramaneti purtator, chiar daca electrocauterizati negii, asa ca informati persoana care doreste sa ia asa ceva inainte...
Ultima parte a acestei conferinte despre BTS tinerilor din liceele americane este despre Virusul HPV.
-*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 5pielea crapata la baza penisului de vreo 3 luni
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 291bubite la baza capului penisului
- 10Mancarimi penis
- 8secretie vascoasa pe penis
- 4senzatie usturime penis
- 5Bubite pe marginea capului penisului ca niste cosuri
- 6probleme cu penisul
- 9cosuri pe penis si pe testicule
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului