pot lua Logest dupa avort?
Ia Logest...Cand ai facut avortul ?
am facut avortul pe 27 ianuarie 2011.
Sigur ca poti, asteapta menstruatia din februarie si incepe folia de contraceptiv.
daca am facut avortul pe 27 ianuarie? acuma in februarie pe cat ar trebui sa am menstruatie?
Dupa avort nu ai mai avut sangerare ? Ar trebui acum, la sfarsit de luna sa-ti vina menstruatia..ai mai avut relatii sexuale neprotejate dupa avort ?
am mai avut sangerare dupa avort.cateva zile.2-3 zile.dupa avort am facut protejat.dar nu imediat dupa avort, la 2 saptamani.cand ar trebiu sa-mi vina menstruatia?
va multumesc pentru toate raspunsurile.tot pe 27 trebuie sa-mi vina menstruatia?
Nu pot sa-ti spun sigur ca pe 27 va veni menstruatia, dar e de asteptat in ultima saptamana a lunii.
va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri.deci pana pe 28 februarie imi vine menstruatia.deci logest nu-mi face nici un rau.si cum trebuie sa iau anticonceptionalele Logest?
ce-mi recomandati sa iau pentru intarirea corpului?sunt si foarte emotiva si imi este frica de orice.am avut acuma un an un deces in familie.a murit tatal meu si de atunci nu pot sa-mi revin sunt terminata.ce-mi recomandati?
va multumesc pentru raspunsuri.cum iau anticonceptionalele logest?
In prima zi de sangerare iei prima pilula, , , si tot asa, zilnic, la aceeasi ora..termini cele 21 de pilule, faci o pauza de 7 zile, si din a 8-a zi incepi o noua folie de Logest.daca uiti vreo pilula sa ne scrii...Esti protejata chiar de la prima pilula.
deci iau prima pilula in prima zi de menstruatie.iau pilule in cele 5 zile de menstruatie sau iau dupa cele 5 zile?
pauza de 7 zile e cea a menstruatiei nu-i asa?
Da, pauza de 7 zile este a sangerarii menstruale.odata ce ai inceput sa iei pilule, le vei lua zilnic, si pe perioada de mestruatie, si in continuare, fara pauza, pana termini folia.
azi este in 28 februarie si nu mi-a venit menstruatia.ce pot sa fac?va rog dati-mi raspuns.eu am facut protejat si nu inteleg de ce nu mi-a venit pana acuma menstruatia.
am luat o folie de anticonceptionale logest si am vazut ca toate pilulele sun albe.eu inainte am luat Rigevidon si cand eram la menstruatie cele care le luam atunci erau visinii.celelalte erau albe
cum fac pauza 7 zile ?ca mi-ati spus sa le iau zilnic si pe perioada menstruatiei.
va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti astazi daca puteti.nu stiu ce sa mai fac
Ai rabdare caci menstruatia va veni.pauza de 7 zile se face dupa ce termini de luat toate pilulele de pe o folie.nu au importanta culorile, de la un tip de contraceptive la altul pot fi diferite..
va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri.azi este in 2 martie si nu mi-a venit menstruatia. a fost si luna scurta si acuma nu mai stiu cand imi va veni.luna aceasta i-au pilulele si in timpul menstruatiei si de luna urmatoare nu le mai iau in timpul menstruatiei?
Fa-ti maine dimineata un test de sarcina...
mi-a venit menstruatia in seara asta.pot sa iau pilula maine seara?acuma mi-a venit f.putin de maine incepe mai bine.
acuma iau pilule si in timpul menstruatie pana luna viitoare la urmatoarea menstruatie?si luna viitoare la menstruatie fc pauza de 7 zile?mie imi vine 5 zile menstruatia.
va multumesc din tot sufletul pt.incurajare si pt.raspunsuri.va rog din suflet raspundeti-mi si la aceste intrebari.
Nu conteaza cat de tine menstruatia.ia zilnic cate o pilula pana termini folia.faci pauza 7 zile si apoi incepi alta...e simplu..
va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri.luna viitoare iau pilulele si la menstruatie?sau numai luna asta le iau?
Ti-am spus sa nu tii cont de menstruatie..normal, in acea pauza de 7 zile trebuie sa ai sangerare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa avort sangerez in fiecare zi...
- 19intr-o dilema mare!
- 7Probleme grave?
- 14chiuretaj
- 1prostinor dupa avort
- 3AC dupa avort
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 3avort-contraceptie
- 0Sangerari din cauza avortului sau a implantului?
- 0Sunt insarcinata?
- 5Sunt gravida dupa o luna de la avort??
- 0Anticonceptionale dupa avort
- 0Sarcina dupa chiuretaj?
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 0Sex dupa avort
- 0Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana
- 0Sarcina dupa Avort la cerere
- 0Protectie dupa avort
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: