Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana

27-08-2020
Lusyy
Nu este medic/terapeut
Lusyy
Bună ziua! În luna mai am făcut o întrerupere de sarcina medicamentoasa si un test papanicolou în urma căreia am fost sfătuit sa fac și o colopscopie fiind suspiciune a a a-și ave ao rana pe uter. Rezultatul la test l-am primit cam tarziu prin luna iulie, au urmat și concediile și am omis sa ma duc. În urma întreruperii totul a decurs absolut normal conform celor relatate de dna doctor însă după aceasta asa zisa intervenție am ciclu maxim la 2 săptămâni. Din aceasta cauza nu am. Mai fost nici sa fac colopscopia, așteptând sa treacă menstruația, pana fac programarea revine iarăși... Fără dureri, in schimb cei drept 2 - 3 zile chiar abundente apoi încă vreo 3-4 ușoare. Specific faptul ca am 35 de ani și am luat după nașterea primului copil 9 ani anticoncepționale, am făcut pauza între timp am rămas însărcinată cu cel de al doilea copil având vârstă acu de 1 an și 8 luni, din aceasta cauza am și făcut acel avort medicamentos ( era mult prea devreme pentru alt copil). Întrebarea mea este a-și putea lua anticoncepționale din nou măcar o perioada pentru reglare și dacă da ce îmi recomandați? (în trecut am. Luat yasmin și mercilon, luând totuși ceva kg în plus). Va mulțumesc anticipat.!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contraceptia dupa avort
  •