Se poate lua pilula de a doua zi dupa 2 luni de la avort!
Vreau sa va intreb ceva. Azi dimineata am avut o relatie sexuala cu prietena, iar prezervativul s-a spart iar eu nu am stiut. Acum ma gandesc doar daca exista riscul sa ramana gravida, stiind ca maine poimaine trebuie sa intre la menstruatie. Si vreau sa imi mai spuneti daca se poate lua 'Pilula de a doua zi' dupa 2 luni de la avort!
15 comentarii
Daca peste 2-3 zile trebuie sa vina menstruatia, nu are rost sa ia pilula de urgenta...de la avort pana acum a mai avut menstruatie ? Inainte de avort era regulata, venea cam la aceeasi data ?Foloseste corect prezervativul si fii mai atent, mai responsabil, tine cont si de sanatatea ei...avort, pilula de a doua zi dupa 2 luni- nu e prea bine ce se intampla.
Doamna doctora, probabil m-am exprimat eu gresit. Ea a facut avort acum aprox 2 luni. de la avort a mai avut menstruatie. Totul a fost foarte bine. Pe 15 luna aceasta trebuie sa ii vina menstruatia. D-asta va intreb. Este riscul sa fi ramas gravida iar?
Si referitor la pilula, ma refeream daca afecteaza cu ceva daca ia acea pastila, dupa ce a facut acum 2 luni avort.
Nu o afecteaza cu nimic, doar ca incarcatura hormonala mai mare din pilula o sa-i produca oarecare dezechilibre hormonale si-si va deregla menstruatia ; si prima menstruatie s-ar putea sa fie mai abundenta.Mai asteapta pana la 50 de ore de la contact, deci pana pe 15 seara ; daca nu apare menstruatia sa ia Escapelle, o singura pilula.
In jur de 70-80 RON..intreaba la farmacie.
Doamna doctora. Tocmai am avut o relatie sexuala cu prietena si dintr-o data a inceput sa sangereze. Oare ce sa fie?
Poate ca e inceputul menstruatiei..
Doamna doctora, nu cred ca este menstruatia. pentru ca de ieri nu a mai sangerat. Doar atunci pe moment a sangerat. ce altceva ar putea fi ? deci ei trebuie sa ii vina menstruatia azi sau maine normal..
Pentru siguranta, in seara aceasta trebuia sa ia Escapelle.
E tarziu luat maine dimineata ? Tinand cont de faptul ca duminica s-a intamplat pe la ora 10.
Nu, azi pana la ora 9..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 191Dozarea TORCH
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 8vreau un sfat... sunt insarcinata?
- 4sarcina si infectie urinara
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 6A ramas cineva insarcinata avand ovare micropolichistice?
- 5HTA in sarcina
- 6anticonceptionale peste sarcina
- 0Sarcina daca am spina bifida
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 1Hemoroizii şi o viitoare sarcina
- 15vreau un bebe
- 5expunerea la soare in timpul sarcinii
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 22As dori o intrerupere de sarcina, dar sunt in strainatate
- 0alergii sezoniere in sarcina
- 0Hipertensiune in sarcina
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa avort sarcina