anticonceptionale dupa avort
buna ma numesc andrada si am 24 de ani, acum 3 luni am avut un chiuretaj pt ca nu puteam sa tin sarcina.a fost destul de complicat dar.dupa a 7 zi dupa ce am facut chiuretajul medicul ginecolog mi-a zis sa iau anticonceptionale harmonet.bineinteles o luna de zile nu am avut nici un contact sexual.pilulele le-am luat tot timpul la timp nu am intarziat nici o data.in aceste 3 luni de cand iau anticonceptionalele ma simt ffff ciudat ma doare capul, abdomenul si uneori sanii.menstruatia mi-a venit de fiecare data dupa ce am terminat pilulele care ma tinea cam 4 zile, acum in a 3 luna mi-a venit mai devreme, mai aveam cam 8 pastile de luat si m-a tinut vreo 5, 6 zile cei drept ca eram si racita in zilele astea, acum sunt in pauza de 7 zile.am avut doar cateva mici scurgeri maronii poate daca mi-a venit mai devreme nu tre sa imi mai vina sau cel putin asa cred.si vineri tre sa incep a 4 folie.cum cam in fiecare luna am avut durerile astea abdominalele imi da o senzatie ciudata.cei drept am ramas traumatizata de cand cu chiuretajul si parca as avea senzatia ca inca as mai fi.dc oare?
.e normal.?...la ginecolog am fost si nu mai aveam decat mici chegulete de sange care mi-a zis ca o sa treaca cu timpul.dc aceasta senzatie???e normala????cred ca in fiecare luna ma intreb oare sunt din nou insarcinata??menstruatia imi vine.pilulele le iau corect.nu as mai vrea sa mai trec inca o data prin asa ceva.va rog sa ma lamuriti va multumesc mult.
.e normal.?...la ginecolog am fost si nu mai aveam decat mici chegulete de sange care mi-a zis ca o sa treaca cu timpul.dc aceasta senzatie???e normala????cred ca in fiecare luna ma intreb oare sunt din nou insarcinata??menstruatia imi vine.pilulele le iau corect.nu as mai vrea sa mai trec inca o data prin asa ceva.va rog sa ma lamuriti va multumesc mult.
3 comentarii
In cazul in care neplacerile descrise se mentin dupa 3 luni de la initierea tratamkentului hormonal, este bine sa il opriti. Oprirea se face la sfarsitul foliei.
Aveti idee de ce simt aceste dureri abdominale mai aexact mici furnicaturi in abdomen?????
buna ziua!
am o ingrijorare, iau pilule harmonet de aproximativ 1 an de zile la prescrierea medicului ginecolg, timp in care nu am avut nici un fel de dereglare, dar luna aceasta menstruatia mi-a lipsit(mentionez k luna trecuta menstruatia a fost mai abundenta decat de obicei si a durat mai mult).in primavara la un examen ginecologic mi-a fost depistata o micutza rana p col de tip mozaic p care ar trb sa o cauterizez.insa acum ma tulbura tare lipsa menstruatiei.va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
multumesc
am o ingrijorare, iau pilule harmonet de aproximativ 1 an de zile la prescrierea medicului ginecolg, timp in care nu am avut nici un fel de dereglare, dar luna aceasta menstruatia mi-a lipsit(mentionez k luna trecuta menstruatia a fost mai abundenta decat de obicei si a durat mai mult).in primavara la un examen ginecologic mi-a fost depistata o micutza rana p col de tip mozaic p care ar trb sa o cauterizez.insa acum ma tulbura tare lipsa menstruatiei.va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2embrionul este in pericol din cauza antibioticului sau a anexitei pe care deja o tratez?
- 19intr-o dilema mare!
- 14chiuretaj
- 3pot lua anticonceptionale dupa avort?
- 43pot lua Logest dupa avort?
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 1Anticonceptionalele dupa un chiuretaj...am nevoie urgent de ajutor!!!!!
- 4Contraceptie dupa avort
- 4Contraceptie dupa avort
- 3avort-contraceptie
- 0Sunt insarcinata?
- 0Anticonceptionale dupa avort
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 0Posibila menstruatie dupa intrerupere de sarcina
- 0Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: