Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?

Am 20 de ani, ciclul mi-a venit luna aceasta pe 11 septembrie si primul contact a fost 27, mentionez ca sunt virgina dar cand am facur prima data am simtit o durere mica dar nu mi-a curs deloc sange si nu s-a rupt pilea aceea, dar prietenul meu a ejaculat putin in mine se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
6 comentarii

Bună seara,
Din ceea ce descrieți ("prietenul meu a ejaculat putin in mine"), exista risc de sarcina. Pentru a afla cu siguranță puteți face un test de sarcina la cam 3 săptămâni de la actul sexual riscant.
Din ceea ce descrieți ("prietenul meu a ejaculat putin in mine"), exista risc de sarcina. Pentru a afla cu siguranță puteți face un test de sarcina la cam 3 săptămâni de la actul sexual riscant.

Buna seara, este risc daca inca nu mi-a curs sange de la primul contact si nu s-a rupt acea piele, sa ramai insarcinata?

Am 2 zile de cand s-a intamplat actul sexual.

Dar inainte sa va apucati nu ti-ai pus intrebarea asta ? Nu e logic ca daca s-ar fi rupt himenul si ar fi ejaculat adanc in tine, ar fi fost destul de posibil sa ramai insarcinata ? De ce nu ati luat masuri de protectie ? O sa afli raspunsul in 12 zile... Dar eu zic totusi ca sansele sint mici.

Dar merge sa faci test de sarcina dupa 2 saptamani de la act?

Am facut testul a iesit negativ, decat o liniuta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 4posibila sarcina?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 1sunt sau nu gravida
- 3sunt insarcinata?
- 3sarcina sau premenopauza
- 3sarcina?
- 11virgina insarcinata?!
- 0Sansa sa raman insarcinata?
- 5Nu imi dau seama daca se posibil sa fi ramas insarcinata
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 2posibil sarcina?
- 5Sunt insarcinata?
- 0Poate fi sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: