Usturime varful penisului ?

Buna seara, de 4 zile simt o usturime in varful penisului mai mult seara, am fost la medicul de familie mi-a dat antibiotic, inainte de a merge la medicul de familie am dus si o urocultura si a iesit negativ am fost si la urolog pentru un control unde nu am pietre la rinichi sau altceva probleme doctorul mi-a zis ca ar putea fii o inflamatie a prostatei mi-a dat niste medicamente alfa blocante am inceput tratamentul dar nu se vede nici o schimbare mentionez ca am varsta de 26 de ani si ca doar seara si pe timpul dimineti la ora 5 am aceasta usturime in timpul zilei nu am nici o problema nu am erupti pe penis, bubite sau altceva totul pare normal, ce crede-ti ca ar putea fii imi puteti recomanda sa fac niste analize inafara de urocultura si ecograf .Multumesc!
1 comentarii

Usturimea la nivelul vârfului penisului poate fi cauzată de mai mulți factori, iar diagnosticul poate necesita o evaluare amănunțită.
Iată câteva posibile cauze și sugestii pentru investigații suplimentare:
1. Infecții ale tractului urinar sau ale prostatei - Deși urocultura a ieșit negativă, uneori infecțiile pot fi greu de detectat. Infecția prostatică (prostatita) poate să nu fie întotdeauna evidențiată prin simptome clasice sau teste standard.
2. Balanită sau alte infecții locale - Chiar dacă nu observi leziuni evidente, inflamația locală poate să nu aibă semne vizibile inițiale. Testele pentru infecții fungice sau bacteriene locale pot fi utile.
3. Probleme dermatologice - Anumite condiții dermatologice pot cauza simptome similare fără leziuni vizibile. Un consult dermatologic ar putea fi relevant.
4. Reacții alergice sau iritații - Uneori, produsele de igienă personală, lubrifianții sau chiar materialele din lenjeria intimă pot provoca iritații sau reacții alergice.
Investigații recomandate:
- Analize de urină repetate - Uneori, repetarea uroculturii sau efectuarea unui sumar de urină poate ajuta la detectarea unor probleme care nu au fost evidente inițial.
- Teste pentru infecții cu transmitere sexuală (ITS) - Chiar dacă nu este cazul tău, este bine să fie excluse aceste cauze.
- Analize de sânge - Poate fi util să verifici nivelurile generale ale markerilor inflamatori.
- Culturi pentru fungi sau bacterii specifice - Acestea pot detecta infecții care nu sunt ușor identificabile prin teste standard.
- Consult dermatologic - Pentru a exclude condiții dermatologice care ar putea cauza simptomele.
De asemenea, este important să continui tratamentul prescris de urolog și să observi dacă există o ameliorare a simptomelor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, este crucial să te întorci la medic pentru o reevaluare. Înțeleg că situația este neplăcută, dar colaborarea continuă cu medicii va ajuta la stabilirea cauzei și la alegerea tratamentului adecvat.
Iată câteva posibile cauze și sugestii pentru investigații suplimentare:
1. Infecții ale tractului urinar sau ale prostatei - Deși urocultura a ieșit negativă, uneori infecțiile pot fi greu de detectat. Infecția prostatică (prostatita) poate să nu fie întotdeauna evidențiată prin simptome clasice sau teste standard.
2. Balanită sau alte infecții locale - Chiar dacă nu observi leziuni evidente, inflamația locală poate să nu aibă semne vizibile inițiale. Testele pentru infecții fungice sau bacteriene locale pot fi utile.
3. Probleme dermatologice - Anumite condiții dermatologice pot cauza simptome similare fără leziuni vizibile. Un consult dermatologic ar putea fi relevant.
4. Reacții alergice sau iritații - Uneori, produsele de igienă personală, lubrifianții sau chiar materialele din lenjeria intimă pot provoca iritații sau reacții alergice.
Investigații recomandate:
- Analize de urină repetate - Uneori, repetarea uroculturii sau efectuarea unui sumar de urină poate ajuta la detectarea unor probleme care nu au fost evidente inițial.
- Teste pentru infecții cu transmitere sexuală (ITS) - Chiar dacă nu este cazul tău, este bine să fie excluse aceste cauze.
- Analize de sânge - Poate fi util să verifici nivelurile generale ale markerilor inflamatori.
- Culturi pentru fungi sau bacterii specifice - Acestea pot detecta infecții care nu sunt ușor identificabile prin teste standard.
- Consult dermatologic - Pentru a exclude condiții dermatologice care ar putea cauza simptomele.
De asemenea, este important să continui tratamentul prescris de urolog și să observi dacă există o ameliorare a simptomelor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, este crucial să te întorci la medic pentru o reevaluare. Înțeleg că situația este neplăcută, dar colaborarea continuă cu medicii va ajuta la stabilirea cauzei și la alegerea tratamentului adecvat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2usturime penis de la prima decalotare-rog ajutor profesional
- 3Usturime penis
- 2dureri de testicule, anus si usturime penis
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 2Usturime penis
- 3Boala sau infectie, ma puteti ajuta?
- 4Am o scurgere incolora si varful penisului este putin rosiatic. Ce poate fi?
- 3Problema la penis - ma ustura la contactul sexual
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 5HIV
- 0Usturime usoara capul penisului
- 3Posibil HIV?.
- 0Usturime penis - klebsiella
- 4Usturime pe canal la extremitatea penisului
- 5La cate zile de la contact, testarea VDRL/TPHA este concludenta?
- 3Pielea de pe penis uscata
- 1Vena penis /usturime preput
- 2Îți poate afecta masturbarea viața sexuală ??
Mai multe informații despre: usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: