Usturime penis
Buna ziua! Rog ajutor!! Dupa ce dau pielea care acopera penisul la o parte si ating cu degetul ma ustura! Ce sa fac? Poate fi vorba de igiena? Va rog raspundeti...
3 comentarii
Da, poate fi vorba si de o igiena mai precara, poate te-ai iritat de la lenjeria intima sintetica sau poate ai o usoara infectie.Cumpara-ti un Nidoflor de la farmacie si, dupa ce te speli unge-te de doua ori pe zi.Sa porti chilot de bumbac, nu prea stramt.
Va multumesc pentru raspuns Incerc zilele astea daca o sa continue sa ma usture ce altceva pot sa fac Multumesc din nou pentru ajutor
Buna ziua treaba sta cam asa m-i sa mai intamplat ca dupa ce am avut contatc sexual la 1-2 zile sa mi se inroseasca capul penisului si sa imi apara un fel de mici bubite dar dupa ce ma spalam des imi dispareau acum am patit la fel am procedat la fel insa a ramas usturimea mancarimea si niste pete rosi am folosit lomexim cat ma dau cu el nu mai am probleme insa cum nu mai dau la fel se inroseste apar niste pete rosi si mancarime ce ar trebui sa fac ??? trebuie sa folosesc alt unguent e ceva grav ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o umezeala a pieli penisului interioara putim mirositoare si jenanta se simt mancarimi usoare
- 3scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 2Usturime penis
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 5HIV
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 2O ușoară usturime la penis
- 0usturime in interiorul capului penisului
- 1Usturimi penis exterior fara secretii
- 0Usturime penis - klebsiella
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 5La cate zile de la contact, testarea VDRL/TPHA este concludenta?
- 3Pielea de pe penis uscata
- 1Usturime si disconfort prepuț
- 1Vena penis /usturime preput
- 2Îți poate afecta masturbarea viața sexuală ??
- 2Durere/Usturime Penis
- 0Ce boala, virus, bacterie, etc. pot lua de pe o haina sh?
Mai multe informații despre: usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: